Ναταλία Γερμανού: “Το θεωρώ χυδαιότητα…”
Νέα

Ναταλία Γερμανού: “Το θεωρώ χυδαιότητα…”

Ναταλία Γερμανού: “Το θεωρώ χυδαιότητα…”

Ο Snik δημιούργησε “σούσουρο” με τη συμπεριφορά του απέναντι στη δημοσιογράφο του “Πρωινού”.

Τη σκυτάλη πήρε χθες ο Γιώργος Λιάγκας που χαρακτήρισε τον Snik “τίποτα” μαζί με άλλους χαρακτηρισμούς.

Ο Snik δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ανάρτησε μια φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα η οποία στη θέση του κεφαλιού του είχε ένα σαλιγκάρι, γράφοντας από κάτω “gimnosaLIAGKAS”.

Όπως είναι φυσικό, η συζήτηση στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” άναψε.

“Αυτό σημαίνει ότι φεύγουμε από τα όρια. Όταν ανοίξει το κουτί της Πανδώρας φεύγουν από μέσα τα πάντα” ήταν το πρώτο σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού όταν τελείωσε το σχετικό βίντεο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε θιγμένη: “Δεν μπορείς να πεις είσαι ένα τίποτα σε έναν άνθρωπο ή ‘τι του βρήκε’. Θεωρώ ότι ο Γιώργος ήταν λίγο υπερβολικός”.

“Δεν έχει καμία σημασία η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου. Η αγένια, ναι, είναι κάτι που κι εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ.

Βέβαια σας είπα, χωρίς καμία διάθεση να τον δικαιολογήσω, για αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. Snik) που είναι καλλιτέχνης ενός άλλου ρεπερτορίου, το να έρθει ξαφνικά αντιμέτωπος με κάμερες και μικρόφωνα που είναι σίγουρα στημένα εκεί για να τον ρωτήσουν για την προσωπική του ζωή είναι κάτι ξένο προς αυτόν και δεν του αρέσει.

Για να τα αποφύγει όλα αυτά έκανε όλα αυτά τα άκομψα ο συνεργάτης του. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα, ξεκάθαρα”, είπε η παρουσιάστρια μιλώντας για τον τρόπο που φέρθηκε ο ράπερ στη δημοσιογράφο.

Η Ναταλία συνέχισε λέγοντας:

“Από τη μία μεριά χάνει εντελώς τον έλεγχο και χάνει και το δίκιο του ο Γιώργος ο Λιάγκας με τους χαρακτηρισμούς του προς τον ράπερ και από την άλλη βεβαίως ο Snik όταν απαντάει με αυτόν τον τρόπο. Μην απαντήσεις τίποτα”, είπε και αντέδρασε όταν ο Κώστας Τσουρός της είπε ότι διαφωνεί.

“Όχι, όχι για μένα αυτό είναι χυδαιότητα πλήρης” του απάντησε. “Είναι σαν αν πέφτεις στο ίδιο επίπεδο”.