Ναταλία Γερμανού – Θάνος Καλλίρης: Οι ξεκαρδιστικές προσωπικές ιστορίες της σχέσης τους
Νέα

Ναταλία Γερμανού – Θάνος Καλλίρης: Οι ξεκαρδιστικές προσωπικές ιστορίες της σχέσης τους

Ναταλία Γερμανού – Θάνος Καλλίρης: Οι ξεκαρδιστικές προσωπικές ιστορίες της σχέσης τους

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» ήταν ο Θάνος Καλλίρης! Οι δυο τους νοστάλγησαν το παρελθόν και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό αστείες στιγμές από την κοινή τους ζωή!

Ο Θάνος Καλλίρης επέλεγε πάντα στα βιντεοκλίπ του να πρωταγωνιστούν γυναίκες με τις οποίες είχε τρυφερές στιγμές για τις ανάγκες των γυρισμάτων, γεγονός που πρόβαλε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, ως βίντεο – αφιέρωμα για τον καλεσμένο και πρώην σύντροφό της.

«Έκλαιγα όταν τα έβλεπα», είπε η παρουσιάστρια, «Μετά έκλαιγα εγώ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ακούσει» απάντησε ο τραγουδιστής με μια νοσταλγική αλλά και χιομουριστική διάθεση.

«Δεν είσαι ηθοποιός Θάνο», συνέχισε η Ναταλία Γερμανού με μία ελαφριά δόση νεύρων και τα πειράγματα μεταξύ των δύο ήταν όλα τα λεφτά.

Το μοντέλο από το «Κάποιο Καλοκαίρι» παραήταν διαχυτικό με τον Θάνο Καλλίρη που τον ανάγκασε να μπει στα κρύα νερά της Νότιας Κρήτης για να συνέλθει και τη Ναταλία να έχει μείνει με γουρλωμένα μάτια, από τα όσα άκουγε.

«Ήθελα μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη, έστω και μετά από 20 χρόνια. Τώρα είμαι καλυμμένη», κατέληξε η Ναταλία.

Ο Θάνος Καλλίρης έκανε μια φοβερή αποκάλυψη σχετικά με μοντέλο που δεν είχε επιλέξει για βίντεο κλιπ του….

«Το τραγούδι της Κύπρου ήταν λίγο για την Τάμτα»

Ο Θάνος Καλλίρης κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό της Eurovision.

«Η Κατερίνα Ντούσκα έχει μια τρομερή φωνή. Όταν το άκουσα στο ράδιο μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά σκηνοθετικά δεν μου άρεσε. Δεν έπρεπε όμως να έχουμε τόσο χαμηλή θέση. Μου έκανε παλιά Eurovision αυτό που είδα», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Η Ρωσία και η Ολλανδία αμέσως με κέρδισαν».

Όσο για τη συμμετοχή της Κύπρου: «Η Τάμτα είναι μια καλλονή και μια υπέροχη τραγουδίστρια και θεωρώ ότι το τραγούδι ήταν λίγο για τις φωνητικές τις ικανότητες. Με την ταπεινή μου γνώμη πάντα, το τραγούδι είχε ένα άρωμα Fuego».