My Style Rocks: Απόψε ο μεγάλος τελικός
Νέα

My Style Rocks: Απόψε ο μεγάλος τελικός

My Style Rocks: Απόψε ο μεγάλος τελικός

Έφτασε στο τέλος του και ο δεύτερος κύκλος του My Style Rocks. Επτά κορίτσια διεκδικούν τον τίτλο. Μια θα αποχωρήσει στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα και οι υπόλοιπες 6 θα περάσουν στον μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί το βράδυ. Υπενθυμίζουμε ότι η νικήτρια θα κερδίσει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Καλεσμένη στο αποψινό, τελευταίο Gala του ριάλιτι μόδας θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης θα διασκεδάσει τα κορίτσια με τις επιτυχίες του, λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, από την παρουσιάστρια του παιχνιδιού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μαρία Λέκα, Φωτεινή Δράκα, Χριστίνα Παπαδέλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, Νίνα Παπαϊωάννου και Ρόζα Κεντάλα είναι οι 7 φιναλίστ.

https://www.instagram.com/p/BtVefHhHDZ-/

Πώς θα αναδειχτεί η νικήτρια;

Φέτος έχουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων στην ψηφοφορία, καθώς η νικήτρια θα αναδειχθεί από τις ψήφους των τηλεθεατών και της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από τη Μπέττυ Μαγγίρα, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πόντοι που θα πάρει η κάθε διαγωνιζόμενη από την τελική σειρά κατάταξης της ψηφοφορίας του κοινού θα προστεθούν στους πόντους που έχει πάρει όλη την εβδομάδα από την κριτική επιτροπή.

Η πρώτη σε ψήφους του κοινού θα πάρει 6 πόντους, η δεύτερη 5 πόντους κ.ο.κ. Έτσι θα προκύψει η “βασίλισσα” του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks.

Ο τελικός θα μεταδοθεί απόψε ζωντανά στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.