My Style Rocks: Πυρ ομαδόν από τους κριτές κατά της Μαρίας
Νέα

My Style Rocks: Πυρ ομαδόν από τους κριτές κατά της Μαρίας

My Style Rocks: Πυρ ομαδόν από τους κριτές κατά της Μαρίας

Μπορεί να πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του My Style Rocks, όμως πολλές είναι οι παίκτριες που δυσκολεύονται να δεχτούν ακόμη την κριτική των κριτών. Ανάμεσά τους, η Μαρία Λέκα, που στο επεισόδιο της Πέμπτης προκάλεσε την αντίδραση τόσο της Μπέττυς Μαγγίρα, όσο όμως και του Στέλιου Κουδουνάρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος εξέφρασε τις διαφωνίες του με την εμφάνισή της παίκτριας. Μάλιστα, θέλοντας να τονίσει πως το τσαντάκι της παίκτριας ήταν λάθος, ο κριτής προκάλεσε την αντίδραση και άλλη παίκτριας. Όπως είπε, το τσαντάκι είναι σαν “τα τσαντάκια της Χριστίνας” προκαλώντας την αντίδραση της. “Εντάξει κύριε Αργυρόπουλε μην ξαναγυρίσουμε τις βδομάδες πίσω τώρα” του απάντησε η παίκτρια. Ωστόσο, στη συνέχεια ανέφερε πως το είπε αστειευόμενη και δεν ήθελε να παραπονεθεί.

Πριν συνεχίσει η κριτική, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε το τζάκετ της παίκτριας γιατί όπως είπε κρυώνει και η συζήτηση θα… τραβήξει. Όπως και έγινε.

Δείτε τα σχόλια του Αργυρόπουλου και τις αντιδράσεις των παικτριών:

Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα και η αντίδραση Κουδουνάρη

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα που παρατήρησε πως η Μαρία φορούσε το ίδιο καπέλο με την προηγούμενή της εμφάνιση.  “Το καπέλο δεν το έβγαλε από χθες” σχολίασε η Μπέτυ Μαγγίρα με την παίκτρια να απαντά, δηκτικά: “Κόλλησε”. “Τι σε έχει πιάσει πάλι;” ρώτησε η κριτής του παιχνιδιού, που παρατήρησε πως γκρινιάζει, παρότι στο προηγούμενο επεισόδιο είχε συγκεντρώσει καλή βαθμολογία.

“Με αυτά τα μούτρα που έχεις τώρα δεν θέλει κανείς να μιλήσει για τα ρούχα σου” της είπε με τη σειρά του ο Στέλιςο Κουδουνάρης. “Έρχεσαι εδώ σαν πέντε χρόνων παιδί που του πήραν το παγωτό” συνέχισε ο σχεδιαστής και πρόσθεσε: “Σε κοιτάω τώρα και έρχεται η σειρά μου και σκέφτομαι ότι δεν θέλω να μιλήσω”.

Δείτε το στιγμιότυπο: