My Greece: Τι μαγείρεψε η Δέσποινα Βανδή στα Γιάννενα;
Νέα

My Greece: Τι μαγείρεψε η Δέσποινα Βανδή στα Γιάννενα;

My Greece: Τι μαγείρεψε η Δέσποινα Βανδή στα Γιάννενα;

Πρεμιέρα σήμερα για την μαγειρική – ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καπετανίδη. Το My Greece βρέθηκε στα Ιωάννινα όπου η Δέσποινα περπάτησε στα σοκάκια της πόλης και θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για την ιστορία της πόλης και τα όσα συνέβησαν εκεί στην πορεία της ιστορίας.

Επισκέφθηκε το νησάκι των Ιωαννίνων και έμαθε την ιδιαίτερη ιστορία του και τον λόγο για τον οποίο αυτός ο τόπος δεν είχε όνομα.

Μαγειρεύοντας με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Η Δέσποινα Βανδή είχε συνταξιδιώτη της τον γνωστό σεφ Βαγγέλη Δρίσκα για να μαγειρέψουν μαζί γαρίδες και καραβίδες αλλά και μία συνταγή για παιδιά με βάση τα θαλασσινά.

Η 49χρονη τραγουδίστρια σε ρόλο βοηθού, εκτελούσε τις… εύκολες εντολές του Βαγγέλη Δρίσκα, ενώ αποδείχθηκε πολύ καλή στη δοκιμή. Ο γιαννιώτικος μπακλαβάς είχε ξεχωριστή θέση στην εκπομπή και η Δέσποινα Βανδη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ένα κομμάτι. “Όλο τρώμε σε αυτήν την εκπομπή”, είπε χαριτολογώντας.

Επόμενη συνταγή αυτή της μακαρονόπιτας, με τη Δέσποινα Βανδή να παρομοιάζει το νούμερο για το αλεύρι που χρησιμοποίησε η καλεσμένη της με το νούμερο του καλσόν, σε μία από τις χαριτωμένες στιγμές της εκπομπής.

Η Δέσποινα ξεναγήθηκε σε οινοποιείο της περιοχής και σε ένα ειδυλλιακό σημείο μαγείρεψε με τον Βαγγέλη Δρίσκα συνταγή με ένα βασικό υλικό της περιοχής, το κοτόπουλο