“Για Την Παρέα”: Ο Μουτσινάς τραγουδά για το #10yearchallenge της Καινούργιου
Νέα

“Για Την Παρέα”: Ο Μουτσινάς τραγουδά για το #10yearchallenge της Καινούργιου

“Για Την Παρέα”: Ο Μουτσινάς τραγουδά για το #10yearchallenge της Καινούργιου

Όπου και αν κοιτάξει κανείς στα social media, θα δει φωτογραφίες σχετικές με το #10yearchallenge. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το trend του instagram. Στην εισαγωγή του “Για Την Παρέα” την Πέμπτη, καταπιάστηκε με το “πριν και το μετά” των Ελλήνων Celebrity.

Ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε το “νήμα” του #10yearchallenge από την Ελένη Μενεγάκη και το αντίστοιχο θέμα που παρουσίασε στην εκπομπή της, σχολίασε πονηρά τον Γιώργο Λιάγκα και πέρασε στην αγαπημένη του Κατερίνα Καινούργιου. “Η KatKen τόλμησε κι αυτή να βγάλει φωτογραφία της, αλλά στα 9 χρόνια γιατί όπως μας είπε στα 10 δεν αναγνωρίζεται” σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς. “Κατερινάκι μου, να σου πω μέσα από την καρδιά μου, ότι και στα 9 εγώ δυσκολεύτηκα πάρα πολύ” πρόσθεσε δηκτικά.

“Όσο περνούν τα χρόνια αρχίζω να πιστεύω ότι το Καινούργιου είναι ψευδώνυμο” είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του “Για την Παρέα”. Ωστόσο, πριν προλάβει να ξεκινήσει το τραγούδι που είχε σκοπό να αφιερώσει στην παρουσιάστρια, το control του επεφύλασσε μια ακόμη έκπληξη. Στο video wall πίσω του εμφανίστηκε μια φωτογραφία με το δικό του #10yearchallenge. “Θέλω να μου πει κάποιος που με γνώριζε τι σκεφτόμουν και έβαλα αυτή τη μπλούζα” είπε ο ίδιος και παρατήρησε επίσης πως δεν του αρέσει καθόλου που είναι ξυρισμένος.

Αφού λοιπόν αυτοσαρκάστηκε, πέρασε και στο τραγούδι  αφιέρωση στην Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα: