Η εισβολή στη «Μουρμούρα» και το θέατρο στο «Μην Ψαρώνεις»
Νέα

Η εισβολή στη «Μουρμούρα» και το θέατρο στο «Μην Ψαρώνεις»

Η εισβολή στη «Μουρμούρα» και το θέατρο στο «Μην Ψαρώνεις»

Ελληνικών σειρών συνέχεια σήμερα σε ANT1 και ALPHA. Τη σκυτάλη από την κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» παίρνει το 3ο επεισόδιο του «Μην Ψαρώνεις», ενώ το «Σόι» διαδέχεται η αγαπημένη «Μουρμούρα».

Πώς θα νιώσει η Έλλη όταν ανακαλύψει την αλήθεια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Θα βρεθούν ο Βλάσης και Μίκα που αγνοούνται μετά την έκρηξη στο «Έλα στη θέση μου»; Τι μάθημα θα δώσει ο Ορέστης στον Θέμη στην «Επιστροφή»; Τι κρατάει κρυφό ο Άγγελος από τη Βέλη στη «Μουρμούρα»; Πώς θα αντιδράσει η Στέλλα εκείνη όταν δει τον Μανώλη να βγαίνει από το αυτοκίνητο της Σάντυ στο «Μην Ψαρώνεις»; Τι δείχνει η βιντεοσκόπηση των κοριτσιών στο «Τατουάζ»;

Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί στις ελληνικές σειρές που θα προβληθούν την Τετάρτη.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Η Έλλη, καταλαβαίνοντας πως ήταν πέρα για πέρα αληθινές οι υποψίες της ότι η Νάντια και η Μαρίνα είναι το ίδιο πρόσωπο, νιώθει προδομένη απ’ όλους όσους ήξεραν την αλήθεια και δεν της την αποκάλυψαν και απειλεί τον Κωστή πως θα καταδώσει τη Μαρίνα στην αστυνομία.

Το ίδιο προδομένος, όμως, νιώθει και ο Μιχάλης από τη Μαρίνα. Μάταια προσπαθεί η Μάρθα να του εξηγήσει πως η Μαρίνα εκβιάστηκε από την Κάτια, προκειμένου εκείνη να της αποκαλύψει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε την κόρη της. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ανακαλύπτει πως το όνομα της γυναίκας που της είπε η Κάτια ότι υιοθέτησε την Ελπίδα, δεν αντιστοιχεί σε πραγματικό πρόσωπο.

Έλα στη θέση μου

Μια έκρηξη αναστατώνει το οινοποιείο και όλοι ψάχνουν τον Βλάση και την Μίκα που αγνοούνται. Η Σύλβια και ο Μάκης «κλέβουν» τον Αντρέα μέσα από τα χέρια του Δαμιανού, ενώ η Φαίη έχει βαλθεί να τον κάνει σύμμαχό της.

Η Φλωρέτα υποψιάζεται τον Αντρέα ως υπεύθυνο της έκρηξης και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο Αχιλλέας συγκρούεται άγρια με την Ρενάτα και στην απελπισία του σκέφτεται να κάνει μια κίνηση χωρίς επιστροφή. Εν τω μεταξύ, η Βάνα και ο Φώτης παλεύουν να μείνουν επιτέλους μόνοι ενώ, η Ρενάτα ετοιμάζεται για το δείπνο της με τον Άραβα επιχειρηματία. Θα μείνει ο Αχιλλέας με σταυρωμένα χέρια;

Η Επιστροφή

Ο Δήμος απειλεί τον Παύλο και η Ζωή μπαίνει στη μέση. Στο μεταξύ η Δανάη καταλαβαίνει ότι η Ιόλη θα πάει στον Παύλο και απαιτεί να πάει μαζί της. Ο Ορέστης και η Έλενα ασχολούνται με την «αποβολή» της Χλόης. Μάταια η Λίλα παλεύει να πείσει τον Χάρη ότι η Χλόη του λέει ψέματα. Η Βίκυ συνέρχεται από την απόπειρα αυτοκτονίας και προσπαθεί να δικαιολογηθεί στην Άννα.

Ο Δήμος αφήνει μόνο λίγες ώρες στον Παύλο να εξαφανιστεί από τον ξενώνα της θείας του, πριν τον καταδώσει. Φτάνουν η Ιόλη κι η Δανάη, αλλά ο Παύλος δεν πείθεται να γυρίσει πίσω και να παραδοθεί. Ο Νικήτας κάνει στον Νίκο μια πρόταση να συνεργαστούν και να κάνουν μία καινούργια αρχή για την εταιρεία, δικαιώνοντας παράλληλα και όσους έχουν υποστεί ζημιές από τα φυτοφάρμακα. Ο Χάρης αποφασίζει να ψάξει παραπάνω την υπόθεση της εγκυμοσύνης ενώ την ίδια στιγμή ο Ορέστης αποφασίζει να δώσει ένα γερό μάθημα στο Θέμη.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Ο κολλητός φίλος του Άγγελου καλείται να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα, γεγονός που πιέζει τον Άγγελο να αποκαλύψει στη Βέλη ένα μικρό ψεματάκι που της έχει πει.

Ο Ηλίας παθαίνει λαρυγγίτιδα και δεν μπορεί να μιλήσει. Η Καίτη επιμένει να μην πάει στη δουλειά και να ξεκουραστεί, όμως τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπάνε. Μη μπορώντας να μιλήσει ο Ηλίας, η Καίτη προσφέρεται να τον βοηθήσει στις συνεννοήσεις, αλλά σιγά- σιγά αρχίζει να παρεμβαίνει και να παίρνει μόνη της αποφάσεις.

Η Ξένια έχει όραμα να συμμετέχουν οι μαθητές του σχολείου της στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων. Ζητά από τους μαθηματικούς να βάζουν συνέχεια τεστ στα παιδιά. Όταν η Σοφία το μαθαίνει, ζητάει βοήθεια από τον Μπάμπη για να της αλλάξει γνώμη.

Ο Μηνάς περιμένει, με χαρά, μία ομάδα από τη Ρόδο για έναν αγώνα με τον ΑΟΦ. Αλλά, παίκτες και οπαδοί έρχονται με άγριες διαθέσεις και η διάθεσή του απέναντί τους αλλάζει πάραυτα. Αντίθετα, η Βούλα για τους δικούς της λόγους, είναι ενθουσιασμένη με την «εισβολή».

Μην ψαρώνεις

Η επιταγή που δίνει η Σάντυ στον Μανώλη για την επισκευή του βαν αποδεικνύεται ακάλυπτη και η κόντρα μεταξύ τους φουντώνει ολοένα και περισσότερο, αφού στη μέση μπαίνουν και οι καυγάδες για τους κανόνες καλής γειτονίας. Η Τάνια καταφέρνει να ξεγελάσει τον Κωνσταντίνο που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι η κοπέλα του έχει μετακομίσει. Ο Κωνσταντίνος γυρίζει τη Ρόζα σπίτι της από το Πανεπιστήμιο και η Τάνια, που τους βλέπει κρυφά, αποφασίζει για αντίποινα να βγει με τον Λεωνίδα, ο οποίος την πολιορκεί.

Η Στέλλα κάνει μεγάλες προετοιμασίες για το τραπέζι στο σπίτι του Μανώλη και η κολλητή της, η Μήτσι, της δίνει συμβουλές για να καταφέρει να κατακτήσει τα παιδιά του. Ο Κάρολος ζητάει από τον μπαμπά του να μεσολαβήσει ώστε η Έρρικα και η Σόνια να γίνουν δεκτές στο σχολείο του. Ο Μανώλης θα βρεθεί τσακωμένος με τη Σάντυ, να παίζουν θέατρο απέναντι στη διευθύντρια του σχολείου. Θα είναι, όμως, στην ώρα του πίσω στο σπίτι για να υποδεχτεί τη Στέλλα; Πώς θα αντιδράσει εκείνη όταν θα τον δει να βγαίνει από το αυτοκίνητο της εντυπωσιακής Σάντυ;

Το Τατουάζ

Η αγωνία και ο φόβος για την τύχη της Άννας και της Λήδας, έχει φτάσει τους πάντες στα όριά τους και οι συγκρούσεις μεταξύ τους είναι καθημερινό φαινόμενο. Ο Θεοχάρης θέλει να πάει με τον Αλέξανδρο στο προκαθορισμένο σημείο για την παραλαβή οπτικού υλικού, ενώ ο τελευταίος επιμένει να ακολουθήσει ακριβώς τις οδηγίες των απαγωγέων. Όταν τελικά θα φτάσει στο σημείο, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Στο μεταξύ, η Άννα κινδυνεύει από τον ένα απαγωγέα που την παρενοχλεί, σε αντίθεση με τον αρχηγό τους που δείχνει να την προστατεύει, -προς το παρόν-, στοχεύοντας αποκλειστικά στα λύτρα.

Αυτή τη φορά ο Φίλιππος περνά στην αντεπίθεση και κάνει μήνυση στον Ορφέα. Ο Ορφέας εκτός εαυτού πια, κατηγορεί την Ελένη για έκλυτο βίο κι αποφασίζει να την διασύρει στα δικαστήρια. Ο Σωκράτης φανερά σοκαρισμένος από την απώλεια, γυρνάει την πλάτη του στη μουσική, αλλά ο Νικόλας προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Αλέξανδρος και ο Τόνυ κάνουν μια αντρίκια εξήγηση μεταξύ τους και παρόλο που συμφωνούν, ο Αλέξανδρος κινεί τις διαδικασίες για τη συγκέντρωση χρημάτων από καλούς πελάτες του. Η Άννα ζει σε καθεστώς διαρκούς πανικού και κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα από τη Λήδα, ενώ τα νεύρα της είναι σε οριακό σημείο.

Η Μαργκώ δηλώνει παρούσα, αλλά είναι υπέρ της σκληρής διαπραγμάτευσης σχετικά με τα λύτρα. Η Όλγα ευχαριστεί τον Τόνυ για όσα κάνει για το παιδί της ενώ η αστυνομία πιάνει την άκρη του νήματος κι αρχίζει τη συλλογή στοιχείων. Η πρώτη βιντεοσκόπηση φτάνει στα χέρια του Αλέξανδρου και των υπόλοιπων σοκάρονται από την εικόνα που αντικρίζουν.