Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Έχω ξεχωρίσει 6-7 άτομα για την κορυφή του X Factor»
Νέα

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Έχω ξεχωρίσει 6-7 άτομα για την κορυφή του X Factor»

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Έχω ξεχωρίσει 6-7 άτομα για την κορυφή του X Factor»

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα με τη θέση του κριτή στο X Factor και αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη εμπειρία που ζει.

«Είμαι δύσκολος με τα τηλεοπτικά, η τηλεόραση παίρνει πολύ χρόνο και μάλλον αποδίδει λιγότερο έργο, σε σχέση με το ραδιόφωνο, όπου μπορείς να παίρνεις αποφάσεις και να πηγαίνει η γραμμή παραγωγής φουλ. Το X Factor που έχει να κάνει με τη μουσική, όταν μου έκαναν την πρόταση μου άρεσε, δεν είναι μακριά από εμένα», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Εγώ δεν ξέρω μουσική, νότες κλπ, οπότε πρέπει να είμαι ακροατής. Δεν έχω την πολυτέλεια να αντιδράσω, είμαι συγκεντρωμένος για να ακούσω. Αν κάποιο παιδί δεν αποδώσει εκείνη την ημέρα, δεν θα είμαι προσβλητικός ποτέ. Αισθάνομαι την ευθύνη του ποιος είναι πίσω από εκείνον. Γενικά δεν είμαι αγενής με τον κόσμο».

Ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει σημειώσεις για ορισμένους διαγωνιζόμενους: «Υπάρχουν φωνές που έχουν ξεχωρίσει, υπάρχει συνωστισμός στο μυαλό μου για την κορυφή. Έχω 6-7 άτομα και αυτό είναι σημαντικό για ένα τέτοιο σόου, όμως αυτά μπορεί στη διαδικασία των live να ανατραπούν».

Το ραδιόφωνο και η νέα μόδα των τραπ τραγουδιών

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος δεν κατέκρινε τη νέα μόδα στον χώρο της μουσικής.

«Στόχος μου είναι να με δω στα 85 μου χρόνια να κάνω πρωινό στο ραδιόφωνο», είπε αρχικά και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Στη μουσική δεν υπάρχει κάτι καλό ή κακό. Η μουσική είναι μια γλώσσα που μπορούν να συνεννοηθούν άνθρωποι που έχουν άλλη κουλτούρα κλπ. Το κάθε πράγμα έχει τον καιρό του και την ομορφιά τους».