Μιχάλης Ρέππας: Η επιλογή της Δέσποινας Βανδή και το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση
Νέα

Μιχάλης Ρέππας: Η επιλογή της Δέσποινας Βανδή και το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση

Μιχάλης Ρέππας: Η επιλογή της Δέσποινας Βανδή και το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση

Το μιούζικαλ των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Το δικό μας σινεμά», ετοιμάζεται να ανέβει στις 12 Ιουνίου στο Θέατρο Άλσος και ο πρώτος, μίλησε για την επιλογή της Δέσποινας Βανδή, αλλά και την περίπτωση το «δίδυμο» να επιστρέψει στην μικρή οθόνη.

«Είναι ένα δώρο η παράσταση “Το δικό μας σινεμά”. Είμαι 60 ετών και δεν φοβάμαι να πω την ηλικία μου. Έχω κάνει πολλά περισσότερα από όσα περίμενα. Δεν ήξερα ότι θα γίνω συγγραφέας και σκηνοθέτης, δεν φανταζόμουν τι θα συμβεί», δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και τον Νίκο Γεωργιάδη και αναφέρθηκε στο θρυλικό σήριαλ «Τρεις Χάριτες»:

«Δεν με ενοχλεί καμία αναφορά για τις Τρεις Χάριτες. Μου είναι εξαιρετικά ευχάριστο. Ευχαριστιόμουν τα γυρίσματα και ακόμα περισσότερο τις πρόβες. Όσο περνάει η ηλικία μου τα ευχαριστιέμαι περισσότερο Υπάρχουν και αγχωτικές στιγμές αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσει η διαδικασία. Έχω κάνει πάρα πολλούς φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε ότι έχουν έναν κολλητό».

Σχετικά με την επιτυχία να συνεργαστούν τόσα πολλά και μεγάλα ονόματα στο μιούζικαλ: «Δεν ήταν δύσκολο να μαζέψω τα ονόματα στον θίασο. Άνθρωποι όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος που δεν δούλευε ποτέ καλοκαίρι και δεν άλλαζε με τίποτα τη βάρκα του, τελικά άφησε όλη την ηρεμία και την απόλαυση για να μείνει μαζί μας. Δεν θυμάμαι ποιος πρότεινε τη Δέσποινα Βανδή. Κουβαλάει όλη αυτή τη μουσική αξιοπιστία και τη φωνή που την είχαμε ανάγκη για την παράστασή μας».

Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση: «Η τηλεόραση είναι το πιο δύσκολο και το πιο σοβαρό που μπορεί να κάνει κάποιος. Είναι προφάσεις ημιμαθών, όσοι τη σνομπάρουν. Αν μας γινόταν η πρόταση για ένα μικρό πακέτο θα ήταν δελεαστική για τον Θανάση κι εμένα».