“Μεσημέρι”: Καυγάς Παπανώτα – Γκαγκάκη για τον Γιάννη Σπαλιάρα
Νέα

“Μεσημέρι”: Καυγάς Παπανώτα – Γκαγκάκη για τον Γιάννη Σπαλιάρα

“Μεσημέρι”: Καυγάς Παπανώτα – Γκαγκάκη για τον Γιάννη Σπαλιάρα

Άλλο ένα “επεισόδιο” της κόντρας ΣπαλιάραΠαπανώτα “παίχτηκε” στο “Μεσημέρι”.

Μετά και τη χθεσινή ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα που χαρακτήριζε “εθνικό φτυάρι” τον Δημήτρη Παπανώτα, ο δημοσιογράφος απάντησε.

Προηγουμένως όμως η εκπομπή πρόβαλε την αλλαγή που έκανε η Wikipedia στην ηλικία του Γιάννη Σπαλιάρα κατεβάζοντάς την κατά 10 χρόνια.

Αυτό έφερε σχεδόν νευρικό γέλιο στον Γιώργο Λιάγκα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη διαβεβαίωσε ότι ο Γιάννης είναι μικρότερός της διότι τον γνωρίζει και τότε ξεκίνησε ένας μικρός καυγάς ανάμεσα στην ίδια και τον Δημήτρη Παπανώτα.

“Εσύ μαρή από πού τον ξέρεις, από το νηπιαγωγείο; Στο ληξιαρχείο δουλεύεις;” της είπε ο Δημήτρης για συμπληρώσει ότι δεν είναι το ζήτημα η ηλικία του Σπαλιάρα.

“Το ζήτημα είναι ότι έβρισε όλους τους δημοσιογράφους ότι είναι για πέταμα που αυτοί του στήσαν την καριέρα. Ποιος ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας; Ένας κακομοίρης γυμναστής σε συνοικιακό γυμναστήριο που κάποιοι δημοσιογράφοι του έδωσαν την ευκαιρία να φανεί, μεταξύ των οποίων πρώτος εγώ που με ‘στολίζει'”.

Η Κατερίνα υπερασπίστηκε τον Γιάννη καθώς βρήκε υπερβολικούς τους χαρακτηρισμούς του Δημήτρη εναντίον του ενώ αντιπαρέβαλε το bullying της Μαίρης Συνατσάκη στον Πάνο Καλίδη με αυτό του Δημήτρη στον Γιάννη.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας της θύμισε πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγραψε ο Γιάννης για όλους τους δημοσιογράφους.

Ακούστε τι έγινε: