Μένιος Φουρθιώτης: “Το νέο μου σπίτι είναι το νέο Epsilon”
Νέα

Μένιος Φουρθιώτης: “Το νέο μου σπίτι είναι το νέο Epsilon”

Μένιος Φουρθιώτης: “Το νέο μου σπίτι είναι το νέο Epsilon”

Τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια αποκάλυψε ο Μένιος Φουρθιώτης, καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR. Ο παρουσιαστής που απομακρύνθηκε από το OPEN, έπειτα από σχετική δικαστική απόφαση, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν στο νέο Epsilon. Όπως είπε καλεσμένος το μεσημέρι στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, το νέο του σπίτι δεν είναι άλλο από το νέο Epsilon. Για την ακρίβεια, ο κ. Φουρθιώτης ανέφερε πως η εκπομπή “Αποκαλυπτικά Live” κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 13.15.

Επιπλέον, ο Μένιος Φουρθιώτης θα αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, με τίτλο “Μένιος Live“, η οποία ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. Μαζί του, θα δούμε συνεργάτες του από την περίοδο στο OPEN και συγκεκριμένα τη Νανά Παλαιτσάκη, τον Θάνο Μακρογαμβράκη, τη Βιβή Παπουτσάκη, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Νάσο Γουμενίδη.

https://www.instagram.com/p/BrTjB85AuYI/

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε δώσει μια πρώτη γεύση για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, μέσα από το instagram, όπου είχε αναρτήσει το λογότυπο της εκπομπής “Αποκαλυπτικά Live”, όπως και εκείνο της καθημερινής εκπομπής “Μένιος Live”. Εχτές μάλιστα, είχε δώσει από τον λογαριασμό του και την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Τι είπε για OPEN και Τζώνη Καλημέρη

Ο παρουσιαστής όμως αναφέρθηκε και στην προηγούμενη τηλεοπτική του στέγη. Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα εναντίον του Ιβάν Σαββίδη. “Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο προσωπικά” είπε χαρακτηριστικά. Ακόμη, ο παρουσιαστής είχε μόνο καλά λόγια για τον διευθύνοντα σύμβουλο του OPEN, Τζώνη Καλημέρη. Ο παρουσιαστής του “Αποκαλυπτικά Live” εξιστόρησε πως, ο κ. Καλημέρης του είχε προτείνει να δουλέψει στον ΑΝΤ1, την περίοδο της πρώτης διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών, κατά την οποία το τότε Epsilon είχε μείνει χωρίς άδεια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: