Μέμος Μπεγνής: «Έχω βγει από το σώμα μου και έχω αιωρηθεί»
Νέα

Μέμος Μπεγνής: «Έχω βγει από το σώμα μου και έχω αιωρηθεί»

Μέμος Μπεγνής: «Έχω βγει από το σώμα μου και έχω αιωρηθεί»

Ο Μέμος Μπεγνής δεν πιστεύει στο «για πάντα», δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με σύντροφό του και έχει βγει από το σώμα του.

«Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού ήταν από μια κοπέλα που ζήτησε να με φιλήσει, με έπιασε από το σβέρκο και μου έδωσε ένα ασύλληπτο γλωσσόφιλο», αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κου Κου» και συνέχισε με αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο στη ζωή του:

«Έχω εφεύρει μια λέξη η οποία λέγεται κινησιοφοβία. Έχω πρόβλημα. Όταν πρέπει να μπω σε αμάξι βρίζω πολύ. Δεν αντέχω την κίνηση».

Σχετικά με τις σχέσεις του, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε: «Δεν μπορώ να ζήσω με έναν άνθρωπο σε όλη μου τη ζωή. Μου φαίνεται αδιανόητο. Έχω βρει το έτερον μου ήμισυ αλλά κάποια στιγμή αδερφοποιούνται τα πράγματα. Μπορείς να κάνεις μια συμφωνία ότι ο καθένας θα κάνει τη ζωή του αλλά θα είμαστε μαζί. Το βρίσκω πολύ υγιές. Εγώ δεν μπορώ να συγκατοικώ. Θα πετάξω τον άλλον από το μπαλκόνι».

Ενώ όσον αφορά στην εμπειρία που έζησε: «Μερικά χρόνια πριν είχα βγει από το σώμα μου ακούσια. Έγινε μερικές φορές σε έναν μήνα και δεν ξαναέγινε ποτέ. Ο θάνατος δεν με φοβίζει καθόλου, πιστεύω πολύ στο Matrix της ζωής μας, ότι όλο αυτό είναι μια εικονική πραγματικότητα».