Μέγκι Ντρίο: «Έχω πρόταση για το Survivor»
Νέα

Μέγκι Ντρίο: «Έχω πρόταση για το Survivor»

Μέγκι Ντρίο: «Έχω πρόταση για το Survivor»

Η Μέγκι Ντρίο ήταν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες και πολυσυζητημένες παίκτριες του GNTM και ίσως την ξαναδούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αυτή τη φορά σε reality επιβίωσης και όχι μόδας.

Το μοντέλο βρέθηκε στο “Happy Day” και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση να λάβει μέρος στο Survivor 3. «Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα τι θα κάνουμε, γιατί εγώ δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση» είπε αρχικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο πόσο της αμοιβής της, λέγοντας πως είναι ικανοποιητικό. «Η πρόταση δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι, θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ναι, ούτε το όχι, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στους λόγους που την κάνουν να διστάζει να ετοιμάσει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο η Μέγκι δήλωσε πως τη φοβίζει το γεγονός ότι μόλις βγήκε από το GNTM και θέλει να ζήσει λίγο τη ζωή της εκτός reality. «Πρώτα από όλα με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα reality και δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να δικτυωθώ. Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο modeling. Θέλω λίγο να το ζήσω το έξω. Μπορεί και να μην ξανάρθει βέβαια μια τόσο καλή πρόταση, γι’ αυτό και προσπαθώ να τα ζυγίσω τα πράγματα», ανέφερε συγκεκριμένα.