MEGA: Διακόπτεται το σήμα του και στη NOVA
Νέα

MEGA: Διακόπτεται το σήμα του και στη NOVA

MEGA: Διακόπτεται το σήμα του και στη NOVA

Με ανακοίνωσή της προς του συνδρομητές, η NOVA ενημερώνει πως θα διακόψει την προβολή του MEGA. Όπως αναφέρεται στο μήνυμα που είδαν οι τηλεθεατές στις οθόνες τους, η πλατφόρμα είναι υποχρεωμένη να σταματήσει να προβάλει το σήμα του μεγάλου καναλιού. Κι αυτό κατόπιν σχετική επιστολής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Η NOVA ανακοίνωσε πως το MEGA θά πάψει να εκπέμπει από την Τρίτη 20 Νοέμβρη.

Το MEGA σταμάτησε να εκπέμπει πανελλαδικά στις 28 Οκτώβρη. Το ΣτΕ είχε κρίνει πως εφόσον το κανάλι δεν συμμετείχε στη διαδικασία αδειοδότησης, δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να εκπέμπει. Την εντολή αυτή μετέφερε στο ΕΣΡ, το οποίο με τη σειρά του, την απέστειλε στην DIGEA. Έτσι, τα ξημερώματα της Κυριακής έπεσε το σήμα του μακροβιότερου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού.

Οι εργαζόμενοι του MEGA είχαν φροντίσει να δώσουν ραντεβού με τους τηλεθεατές στις ψηφιακές πλατφόρμες. Ωστόσο, η επιλογή της Cosmote TV, της NOVA και των άλλων συνδρομητικών τηλεοράσεων συνεχίσουν να προβάλλουν το κανάλι προκάλεσε την αντίδραση του ΕΣΡ.