Ματίνα Νικολάου: Ο ρόλος της «Βάνιας» και η σχέση της
Νέα

Ματίνα Νικολάου: Ο ρόλος της «Βάνιας» και η σχέση της

Ματίνα Νικολάου: Ο ρόλος της «Βάνιας» και η σχέση της

Η Ματίνα Νικολάου προσφέρει γέλιο μέσα από την παρουσία της στην εκπομπή «Για την Παρέα», με τον ρόλο της «Βάνιας» κα θα ήθελε να έχει την αθωότητα της.

«Τη “Βάνια” την έχω παίξει παλαιότερα στη θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά “Κοκομπλόκο”. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτοί οι ρόλοι. Υπήρχαν κάποιες βασικές οδηγίες από τον Νίκο ως προς τον χαρακτήρα και έβαλα και δικά μου στοιχεία για να ολοκληρωθεί. Η αθωότητα που έχει η Βάνια δεν την έχω εγώ, αλλά θα ήθελα να την έχω», δήλωσε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στον γιο της:

«Ο γιος μου είναι ντροπαλός και όταν το ρωτάνε για τη μαμά είναι διακριτικός. Μεταξύ μας μου λέει διάφορα και κάνει αρκετά από αυτά που κάνω».

Η Ματίνα Νικολάου διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη: «Οι ώρες που βρισκόμαστε είναι λίγες και το σημαντικό είναι αυτός ο χρόνος να είναι ουσιαστικός. Το ότι ασχολούμαστε και οι δύο με τα καλλιτεχνικά βοηθάει στη σχέση και είναι όλα καλά».

Η «Βάνια» δεν δίστασε να προκαλέσει τον Νίκο Μουτσινά να κάνει το Silly Salmon Challenge, να πέσει δηλαδή μέσα στο νερό κάνοντας το ψάρι.