MasterChef: Οι παίκτες που συγκίνησαν και προκάλεσαν γέλιο
Νέα

MasterChef: Οι παίκτες που συγκίνησαν και προκάλεσαν γέλιο

MasterChef: Οι παίκτες που συγκίνησαν και προκάλεσαν γέλιο

Το τέταρτο επεισόδιο από τις οντισιόν του MasterChef είχε λίγο απ’όλα. Συγκίνηση, γέλιο, νευρικότητα, άγχος, χαμόγελα, απογοήτευση, αλλά κυρίως φαγητό και πολλές «θανατηφόρες» ατάκες από τους κριτές.

Οι μαντινάδες κι οι ρίζες

Η Άλκηστις βρέθηκε από την Κρήτη στις οντισιόν του MasterChef. Μπορεί να μαγείρεψε το «κριθαράκι της γιαγιάς», ωστόσο, άλλα πράγματα τράβηξαν την προσοχή των κριτών. Εκτός από την χαριτωμένη προφορά της, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φάνηκε να «ενδιαφέρεται» περισσότερο για τις 1.200 ρίζες που έχει στο χωριό. Μονολογώντας είπε «Βγαίνουν από εκεί πάνω από 10 τόνοι, 2,80€ έχει πάει φέτος το λάδι… Συνέχισε», κάνοντας τους υπόλοιπους κριτές να γελάσουν. Με δύο ναι από Κοντιζά και Κουτσόπουλο, η Άλκηστις όχι μόνο πέρασε, αλλά είπε και μια μαντινάδα.

Η πιο χαρούμενη Κύπρια

Η Κωνσταντίνα φάνηκε να τα έχει χαμένα από την ώρα της προετοιμασίας. Αυτό, έγινε ακόμα πιο εμφανές τη στιγμή που αντίκρισε τους κριτές. Η παρουσία της έκανε αμέσως εντύπωση στους κριτές. Μάλιστα, το «βγάλ’τα όλα» που της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει «τα υλικά απ’ το τρόλεϊ», έκανε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να χαμογελάσει «σατανικά». Παρά το πρόβλημα της «πιπεριέρας», ο σολομός της Κωνσταντίνας ήταν ικανός να την περάσει στην επόμενη φάση κι εκείνη χοροπήδηξε από τη χαρά της.

Το σωστό «κρατς»

Μπορεί τα χόρτα του Χρήστου στην πρώτη οντισιόν να είχαν χώμα και να έκαναν «κρατς» από το χώμα που δεν είχε ξεπλυθεί, αλλά το γαλακτομπούρεκο του Θάνου έκανε το «κρατς» για τους σωστούς λόγους! Ο Πάνος Ιωαννίδης κλήθηκε να πει πάλι την ίδια λέξη, αλλά για διαφορετικό λόγο. Με το που έκοψε το γαλακτομπούρεκο, χαμογέλασε και είπε «και κρατς» για τον ήχο που έκανε το φύλλο την ώρα που το έκοβε. Όλοι οι κριτές ενθουσιάστηκαν και ο Θάνος πέρασε στον επόμενο γύρο.

Κάψιμο και κλάμα

Ο Μουχαμάντ Ιρφάν από το Πακιστάν, κατάφερε αυτό που πολλοί θα ήθελαν. Έκανε τους «σκληρούς» Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να δακρύσουν. Όχι από συγκίνηση, αλλά από το καυτερό του κοτόπουλο. Το πολύ καυτερό του κοτόπουλο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μάλιστα, ένιωσε να «τυφλώθηκε», όπως είπε, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ότι δεν ήταν και πολύ καυτερό. Όπως και να έχει, ο παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση γιατί μαγειρεύει πολύ νόστιμα.