MasterChef: Η Γιάννα και η Μαρία για την «ψεύτικη» Σπυριδούλα και τις κλίκες στο παιχνίδι
Νέα

MasterChef: Η Γιάννα και η Μαρία για την «ψεύτικη» Σπυριδούλα και τις κλίκες στο παιχνίδι

MasterChef: Η Γιάννα και η Μαρία για την «ψεύτικη» Σπυριδούλα και τις κλίκες στο παιχνίδι

Η Μαρία Τσαπράνη και η Γιάννα Ρέντεση αποχώρησαν από το MasterChef και φιλοξενήθηκαν στη «Φωλιά των Κου Κου».

Τα δύο κορίτσια απάντησαν για το τι συνέβαινε στο σπίτι, όταν έκλειναν οι κάμερες, πως ήταν η συμπεριφορά της Σπυριδούλας και γιατί η Γιάννα τα… έβαλε με τον Πανούλη.

«Όταν είσαι σε ένα σπίτι, σε εγκλεισμό, είναι φυσικό να έρθεις κοντά με ανθρώπους. Εγώ λοιπόν έδεσα με τη Μαρία και με άλλα παιδιά. Αλλά και η Μαρία το ίδιο», είπε αρχικά η Γιάννα για να προσθέσει η Μαρία: «Η Γιάννα με βοήθησε πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι ψυχολογικά. Αν δεν ήταν η Γιάννα ίσως να έφευγα και νωρίτερα».

Ο Πάνος και η συγγνώμη του

Η Γιάννα μίλησε για την απόφαση του Πάνου να ψηφίσει τη Μαρία και τη διαφορά που είχε με τη δική της περίπτωση, όταν ήταν αρχηγός.

«Δεν δέχομαι να στέλνεις τον άλλον στον τάκο και μετά να ζητάς συγγνώμη. Πάρε εσύ την ευθύνη και βγες εσύ στη δοκιμασία. Η διαφορά με τη δική μου περίπτωση που έστειλα στον τάκο την Κωνσταντίνα είναι ότι στη δική μας ομαδική δεν είναι ότι πήγε κάτι στραβά, απλώς ο κόσμος δεν μας ψήφισε και χάσαμε για 2-3 ψήφους».

Η Μαρία ωστόσο θέλησε να δικαιολογήσει τον συμπαίκτη της για την απόφαση του: «Δεν με αδίκησε ο Πάνος, σε θέμα μαγειρικό. Δεν ήμουν καλά και δεν μπορούσα να προσφέρω αυτό που έπρεπε μαγειρικά. Σίγουρα όλη η ομάδα δεν πήγαμε καλά, για μένα αδικήθηκαν πολύ η Ασημίνα και ο Ζαχίρ».

Άλκηστις η αντιδραστική

Η Μαρία παρουσίασε στοιχεία του χαρακτήρα της συμπαίκτρια της που δεν γνωρίζει ο κόσμος: «Το βασικό είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά έχει ένα κακό. Είναι υπερβολικά αντιδραστική. Κι εγώ είμαι αλλά εκείνη δεν μπορεί να το ελέγξει. Έχει χάσει αρκετές φορές το δίκιο της με αυτή τη συμπεριφορά».

Η «ψεύτικη» Σπυριδούλα

Η Άλκηστις είπε μετά την αποχώρηση της Γιάννας ότι η Σπυριδούλα, ενώ δεν είχε επαφές μαζί της, πήγε μπροστά στις κάμερες για να δείξει ακριβώς το αντίθετο.

«Καλημέρα δεν είναι ότι δεν μου έλεγε ή ότι δεν μιλούσαμε, απλώς ήταν από τα άτομα που δεν ήμασταν κοντά. Μπορεί να μέναμε στο ίδιο δωμάτιο αλλά ήταν από τις κοπέλες που δεν ταίριαζα. Δεν καθόμασταν στο σπίτι και πίναμε καφέ και κουβεντιάζαμε», είπε αρχικά η Γιάννα και απάντησε στο αν τελικά είχε δίκιο η συμπαίκτρια της:

«Ίσως και να είχε δίκιο, αλλά εμένα αυτό δεν με ενδιαφέρει. Στη προσωπική μου ζωή αν κάποιος δεν μου κάνει, δεν ασχολούμαι. Δεν μπορείς να είσαι ανοιχτός σε έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχεις σχέσεις».

Όσον αφορά στις κλίκες που υπάρχουν μέσα στο MasterChef, η Μαρία δήλωσε: «Η Άλκηστις έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει. Όντως υπήρχε αυτό και είναι αυτοί που έχει πει. Σίγουρα υπήρχε στρατηγική, είχαν άλλη συμπεριφορά στο σπίτι και άλλη μπροστά στις κάμερες».