MasterChef 3: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε
Νέα

MasterChef 3: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

MasterChef 3: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Με τον αέρα του νικητή, έπειτα από ένα άκρως επιτυχημένο πρώτο μισό σεζόν λόγω GNTM, το STAR βάζει φωτιές στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό. Το MasterChef πέρσι “κοίταξε στα μάτια” το Survivor και έδωσε πολλές πρωτιές στο κανάλι της Κηφισιάς. Όπως είναι φυσικό, ο τρίτος κύκλος του μαγειρικού show επιστρέφει. Θα έχετε δει στους τηλεοπτικούς δέκτες σας τα trailer της νέας σεζόν. Οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης φορούν τα καλά τους για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Στο πρώτο μέρος του teaser, οι δύο σεφ φαίνεται να παραξενεύονται από την ειδική μεταχείριση του συναδέλφου τους Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Από την γκαρναρόμπα ως την εντυπωσιακή σάλα του νεοκλασικού που τους υποδέχεται, όλοι φαίνονται να έχουν μάτια μόνο για εκείνον.

Δείτε το πρώτο trailer:

Η συνέχεια ωστόσο του εντυπωσιακού trailer εστιάζει σε αυτό και μόνο που έχει σημασία σε έναν διαγωνισμό σαν το MasterChef. Το φαγητό και τις ικανότητες των παικτών. Οι τρεις κριτές μπαίνουν σε μια εντυπωσιακή αίθουσα και παρατηρούν τους επίδοξους σεφ να επιδεικνύουν μοναδικές μαγειρικές ικανότητες. Μια μικρή ιδέα της παραγωγής για τα ταλέντα που αναμένεται να δούμε στο φετινό MasterChef.

Backstage από τα γυρίσματα του trailer

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα, στις αρχές του νέου έτους, έχουμε φωτογραφίες από τα γυρίσματα των δύο εντυπωσιακών trailer.

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του trailer του MasterChef 3

Το MasterChef, η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν, στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν ξεκινήσει και είναι εντατικά, ώστε μέχρι την πρεμιέρα η παραγωγή να έχει υλικό, ίσως και τα ονόματα των 20 φιναλίστ που θα μπουν στο σπίτι και θα διασταυρώσουν τις κουτάλες τους για τη νίκη.

Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!