Μάρκος Σεφερλής: «Είμαστε κοντά σε αντίληψη και χιούμορ με τον Ντάνο»
Νέα

Μάρκος Σεφερλής: «Είμαστε κοντά σε αντίληψη και χιούμορ με τον Ντάνο»

Μάρκος Σεφερλής: «Είμαστε κοντά σε αντίληψη και χιούμορ με τον Ντάνο»

Τα γυρίσματα της πρώτης κινηματογραφικής ταινίας του Μάρκου Σεφερλή «Χαλβάη 5-0» έχουν ξεκινήσει και ο Ντάνος έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις.

«Όταν παίζεις δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα. Είναι ένα όνειρο που είχα χρόνια, είναι ένα σενάριο που είχα ξεκινήσει να γράφω πριν από πολλά χρόνια και θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

«Ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό για τον ρόλο του ιατροδικαστή ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γιατί νομίζω ότι έχει το ύφος το σοβαρό που ήθελα να έχει ο ιατροδικαστής και ήταν ιδανικός και εμφανισιακά για να παίξει αυτό τον ρόλο. Μόλις του έγινε η πρόταση και άρχισα να του λέω μερικά αστεία από το σενάριο, εκεί κατάλαβα πόσο κοντά είμαστε σε αντίληψη και χιούμορ. Γέλαγε μόνο που του περιέγραφα κάποιες σκηνές. Είπε σχεδόν αμέσως το “ναι””».

Σχετικά με το αν η συγκεκριμένη απόφασή του να κάνει μια κινηματογραφική ταινία είναι «απάντηση» στους πολέμιούς του:

«Την απάντηση δεν τη δίνω εγώ τη δίνουν τα εισιτήρια και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι από τώρα παίρνουν τηλέφωνο για να κάνουν κράτηση στα εισιτήρια για την ταινία. Αυτό έχει γίνει μόνο στο “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”».