Μάριος Αθανασίου: «Είμαι κατά του γάμου»
Νέα

Μάριος Αθανασίου: «Είμαι κατά του γάμου»

Μάριος Αθανασίου: «Είμαι κατά του γάμου»

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, και αναφέρθηκε στα τρία παιδιά που έχει, αλλά και στο γιατί δεν έχει παντρευτεί.

«Σε κάποια πράγματα καλό είναι να ακολουθούμε το ένστικτό μας»

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι δεν είναι αυστηρός πατέρας με τα τρία παιδιά του. Ο ίδιος είπε: «Η πατρότητα με άλλαξε πάρα πολύ. Φεύγει το εγώ. Το χάνεις βίαια. Όλη σου η προσοχή είναι σε έναν άλλον άνθρωπο και εκεί πρέπει να είναι. Έρχονται φόβοι, ευθύνες και βλέπεις μέσα από το παιδί τον κόσμο πώς ξαναφτιάχνεται».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σύντροφό του, Μάρθα Αλεξοπούλου, και τις δύο κόρες του με χιουμοριστικό τρόπο: «Η ζωή με τρεις γυναίκες είναι εφιαλτική». Επίσης, ο Μάριος Αθανασίου αποκάλυψε ότι είναι κατά τα γάμου, χωρίς πάθος όπως δήλωσε, και σημείωσε: «Δεν έχω κάνει ούτε πολιτικό. Δεν σημαίνει ότι όσοι παντρεύονται, κάνουν λάθος». Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Σε κάποια πράγματα καλό είναι να ακολουθούμε το ένστικτό μας και μια προσωπική ηθική».

«Δεν έχω βιώσει την απιστία»

Ο Μάριος Αθανασίου μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και δεν δίστασε να αποκαλύψει τις αγαπημένες του ταινίες, ποια αμήχανη στιγμή είχε κατά τη σεξουαλικής επαφής, αλλά και για το αν κρατά επαφή με πρώην συντρόφους, όπως η Μαρία Σολωμού. Επίσης, τόνισε πως δεν έχει βιώσει την απιστία.