Μαρία Σολωμού: «Μου έκαναν πρόταση για το YFSF μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη»
Νέα

Μαρία Σολωμού: «Μου έκαναν πρόταση για το YFSF μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη»

Μαρία Σολωμού: «Μου έκαναν πρόταση για το YFSF μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη»

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, και μίλησε για τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη, αλλά και για τον Μάριο Αθανασίου. Επίσης, αποκάλυψε σε ποιο show παρ’ ολίγον να συμμετάσχει. Η Σύλβια Δεληκούρα αναφέρθηκε στα φοιτητικά χρόνια της με τη Μαρία Σολωμού στη Δραματική Σχολή.

«Με τον Νίκο Μουτσινά έχουμε χημεία στη σκηνή»

Η Μαρία Σολωμού ανέφερε ότι έχει σκηνική χημεία με τον Νίκο Μουτσινά, είπε ότι θα κάνουν περιοδεία με τη θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα», αλλά δεν ξέρει αν θα συνεχίσουν τον επόμενο χρόνο.

«Το πώς θα εξελιχθεί ένα παιδί είναι ζαριά»

Σχετικά με το πώς της έχουν συμπεριφερθεί τα media, η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Είχα πει ότι η εγκυμοσύνη είναι η χειρότερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας και έπεσαν να με φάνε, λες και δεν υπήρξε έγκυος γυναίκα που να περνάει δύσκολα». Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν αναφέρθηκε σε παιδιά και στην έννοια της μητρότητας.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε ότι είναι μια ενοχική μητέρα γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί ένα παιδί. «Είναι ζαριά» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης, τόνισε ότι δεν ήταν υπερπροστατευτική μητέρα. Ακόμη, ανέφερε ότι δεν ανοίγεται εύκολα ο γιος της για τα προσωπικά του ζητήματα. Βέβαια, απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

«Καλοκαίρι – παρά καλοκαίρι με χωρίζουν»

Η Μαρία Σολωμού είπε ότι κάθε καλοκαίρι τα περιοδικά γράφουν πως χωρίζει με τον Πάνο Μουζουράκη. Η ίδια, βέβαια, ανέφερε: «Κάθε καλοκαίρι, βγάζουν δήλωσή μου πριν πέντε χρόνια σαν καινούργια. Καλοκαίρι – παρά καλοκαίρι, με χωρίζουν. Τα τελευταία 8 χρόνια, μια φορά δεν έχω πάει σε περιοδεία του Πάνου Μουζουράκη γιατί είχε και περιοδεία και τα γυρίσματα του Mamma Mia! και δεν μπορούσαμε να το πούμε τότε».

Η πρόταση για το Your Face Sounds Familiar

Η Μαρία Σολωμού σχολίασε και την πρόταση που της είχαν κάνει για θέση στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar: «Ήταν η φορά που είπα εγώ ‘ναι, θα το συζητήσουμε’ και μου είπαν ‘τώρα, δεν θέλουμε εμείς’. Μου είπαν από τον ΑΝΤ1, αλλά μετά δεν μου ξαναείπαν. Βέβαια, έμαθα ότι το γύρισμα γίνεται Τετάρτη, αλλά εγώ τις Τετάρτες έπαιζα». Η ίδια αποκάλυψε ότι η πρόταση έγινε ταυτόχρονα σε εκείνη και στον Αλέξη Γεωργούλη.

«Έχουν γράψει τέρατα για εμένα»

Στο εξομολογητήριο, η Μαρία Σολωμού πήρε θέση για τα ψευδή δημοσιεύματα που την αφορούν, χαρακτήρισε τον Πάνο Μουζουράκη και αναφέρθηκε στο πώς απάντησε στο παιδί της όταν τη ρώτησε για το πώς γεννιούνται τα παιδιά. Επίσης, αποκάλυψε πως είχε σχέση με διάσημο, αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ.