Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απαντά για πρώτη φορά στη Μάρθα Κουτουμάνου
Νέα

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απαντά για πρώτη φορά στη Μάρθα Κουτουμάνου

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απαντά για πρώτη φορά στη Μάρθα Κουτουμάνου

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου και η βίλα της Ζωής Λάσκαρη βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο αδερφές βρίσκονται στα δικαστήρια για το σπίτι της μητέρας τους στο Πόρτο Ράφτη και η Μαρία Ελένη εμφανώς εκνευρισμένη αναφέρθηκε σε άσχημες κατηγορίες και πολλά ψέματα τα οποία έχουν ειπωθεί και θα απαντηθούν εν καιρώ.

«Προβλήματα υπάρχουν πάντα και σε όλες τις οικογένειες. Προτιμώ να μιλήσω μετά τη διαμάχη. Τώρα είναι λίγο να μιλήσω, προτιμώ να μιλήσουν οι άλλοι και να πάθουν τρικλοποδιά. Οι κατηγορίες είναι άσχημες και τα ψέματα είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν αποδείξεις, και καλώς ή κακώς επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το τόσο το μαθαίνει όλη η χώρα και το μαθαίνει και λάθος, γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε», τόνισε αρχικά στη «Φωλιά των Κου Κου και συνέχισε:

«Δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά ο λόγος που έγιναν όλα αυτά θα τον πω την κατάλληλη στιγμή. Δεν θα κάνω δικαστήριο τώρα ή να κιτρινίσω. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, τα πράγματα έχουν χωριστεί. Τα υπόλοιπα θα τα φανούν στην πορεία. Θα ξαναπώ δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν, δεν βρίζω ότι κι αν έχει γίνει κ με έχει στηρίξει».

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θεωρεί ότι όλα άλλαξαν μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη: «Όλα αυτά έγιναν όταν έφυγε η μαμά. Άλλαξαν οι ισορροπίες, διαλύονται τα πάντα και τα φτιάχνει ξανά ο καθένας από την αρχή. Πρέπει μόνος σου να σταθείς στα πόδια σου χωρίς να στηρίζεσαι οικονομικά σε άλλους».