Μάγκυ Ταμπακάκη: Θα τη δούμε σε εκπομπή τη νέα σεζόν;
Νέα

Μάγκυ Ταμπακάκη: Θα τη δούμε σε εκπομπή τη νέα σεζόν;

Μάγκυ Ταμπακάκη: Θα τη δούμε σε εκπομπή τη νέα σεζόν;

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που η Μάγκυ Ταμπακάκη βρισκόταν στις κουζίνες του MasterChef και πλέον έχει τη δική της τρατορία στη Βάρη, την οποία μάλιστα επισκέφθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχω επαφές με όλους τους κριτές, με τον Σωτήρη περισσότερο. Εντάξει ήμασταν και οι δύο στην ίδια φάση, με οικογένειες και παιδιά», δήλωσε στην εκπομπή «Όλα Λάθος» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της:

«Ο Φραντζέσκο το είχε όνειρο πολύ πριν με γνωρίσει, οπότε ίσως καρμικά γνωριστήκαμε και μέσω εμού το πραγματοποίησε κι αυτός. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, είναι η πόλη μας γιατί εκεί γεννήθηκε ο έρωτας μας. Εγώ τότε ήμουν εκεί για δουλειά κι εκείνος για διακοπές. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Όσο για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ιταλός σύζυγός της: «Πριν από δύο χρόνια ανακαλύψαμε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Έτσι όπως το ανακαλύψαμε, έτσι το προσπεράσαμε. Δεν επιτρέπω στους φόβους μου να βγουν προς τα έξω και να επηρεάσουν την καθημερινότητά μου».

Όσο για την δεύτερη εμπειρία της από το MasterChef και τη γνωριμία της με τους «νέους», η Μάγκυ ξεχώρισε τον Ζαχίρ, την καλοσύνη του οποίοι δυσκολεύτηκε να πιστέψει.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Όλα Λάθος», η Μάγκυ έχει συζητήσεις με κανάλι για να συμμετέχει σε εκπομπή και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία.

Παράλληλα, τόνισε ότι στο Star, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, η διοίκηση την είχε θέσει υπεύθυνη για τα γεύματα των υψηλόβαθμων στελεχών του.