“Λόγω Τιμής”: Αποκλειστική φωτογραφία από τα γυρίσματα στην Πλάκα
Νέα

“Λόγω Τιμής”: Αποκλειστική φωτογραφία από τα γυρίσματα στην Πλάκα

“Λόγω Τιμής”: Αποκλειστική φωτογραφία από τα γυρίσματα στην Πλάκα

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα του “Λόγω Τιμής” του Λάμπη Ζαρουτιάδη και της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Έχουν ήδη γυριστεί οι περισσότερες σκηνές, έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα στα Κύθηρα, στην Πλάκα, στο Γκάζι, στον Άλιμο, στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, που είναι ο δικηγόρος της σειράς και σύζυγος της Μαρίας Ναυπλιώτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα αποχαιρετώ τα Κύθηρα. Μετά από τρεις εβδομάδες γυρισμάτων εδώ, επιστροφή στην Αθήνα. Φεύγω με βαριά καρδιά απ´ αυτό το υπέροχο, μαγευτικό νησί. Όσοι έχετε έρθει γνωρίζετε για ποιο πράγμα μιλάω, όσοι δεν έχετε έρθει πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε αυτόν τον τοπο! Υπέροχες εναλλαγές τοπίων, υπέροχοι, φιλόξενοι άνθρωποι! Ευχαριστούμε παρα πολύ όλους όσους έκαναν τη διαμονή μας εδώ παραδεισένια! Ευχαριστούμε Βανεσα! Ευχαριστούμε κυρία Ελένη! Και όχι μόνο εσάς! Γεια σου Καψαλι! Γεια σου Μυλοπόταμε! Γεια σου Αβλέμονα, Κάλαμε, Ποταμέ, Καραβά, Λιβάδι, Διακόφτι! Γεια σου Αγία Πελαγία και Παλαιόπολη! Γεια σας Μιτάτα και Φράτσια, καλή αντάμωση!#elsolhotel #goldfish #trattamento #omagos #lemoni # familia #filio #platanos #pierros #toxotis #sotiris #vitsio #souvlaki #skandeia #glikatismarias #glikakaikalo #kithira #greekislands #beautifulplace #ioniansea #paradise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) στις

Ο σκηνοθέτης θα μπει στο μοντάζ ώστε τα πρώτα επεισόδια να παραδοθούν έτοιμα στον ΣΚΑΪ, που ανυπομονεί για την προβολή της σειράς τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Είναι άλλωστε το μεγάλο τους ατού!

Το Znews εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία από τα γυρίσματα στην Πλάκα, με τον Άλκη Κούρκουλο και τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη.