Λευτέρης Πανταζής: Ποια τραγούδια έγραψε για την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Φίνου;

Λευτέρης Πανταζής: Ποια τραγούδια έγραψε για την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Φίνου;


Πένυ Μακρή

Τι συμβουλές δίνει στην κόρη του Κόνι Μεταξά;

Ο Λευτέρης Πανταζής ξεκίνησε το τραγούδι με μια κιθάρα στα καφενεία της γειτονιάς του, ενώ έκανε και καντάδες πριν γνωρίσει την επιτυχία.

“Το 1980 έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι το «Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας». Την πρώτη φορά που το άκουσα στο ραδιόφωνο σταμάτησα στην άκρη με το αμάξι και έβαλα τα κλάματα. Ήταν πολύ συγκινητικό γιατί δύο χρόνια πριν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, ο οποίος έτρεχε μαζί μου και ήθελε να γίνω γνωστός τραγουδιστής. Μου έλειπε ο πατέρας μου, το στήριγμά μου”, δήλωσε στον Νίκο Κοκλώνη και το It’s Show Time και συνέχισε:

“Τραγουδούσα στα καφενεία με μια κιθάρα και με ήξεραν στη γειτονιά. Έκανα και καντάδες και ήταν πολύ ωραίο να βλέπω τους φίλους μου που ερχόντουσαν στα καφενεία να με ακούσουν. ”

Το Διογένης Παλλάς έχει περάσει μεγάλες δόξες με τον Λευτέρη Πανταζή: “Η αλήθεια είναι ότι χτίστηκε για μένα. Τότε την ίδια μέρα τραγουδούσα σε τρεις πίστες επί 11 μήνες για 7 μέρες τη βδομάδα”.

Ποια τραγούδια χωρισμού έχει γράψει για την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Φίνου; Τι συμβουλές δίνει στην κόρη του Κόνι Μεταξά;