Λάκης Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»;
Νέα

Λάκης Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»;

Λάκης Λαζόπουλος: Τι αποκάλυψε για το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»;

Ύστερα από 2 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με ένα «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ανανεωμένο, με εκπλήξεις και πολύ διασκέδαση, το οποίο αναμένεται στις 12 Μαρτίου στο Open.

Ο ηθοποιός και σατιρικός κωμικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open και μίλησε τόσο για το… «Τσαντίρι», όσο και για το «Αλ Σιχτίρι Νιουζ».

«Όταν συναντάει κανείς έναν άνθρωπο μετά από κάποια ηλικία και μετά από κάποια απουσία, δύο χρόνια περίπου, σίγουρα θα είναι σε μια διαφορετική φάση. Φαντάζομαι ότι αυτή η φάση, χωρίς να την ξέρω, καταγράφεται. Αυτό θα καταγραφεί, δηλαδή η διάθεση μου στο τώρα.

 Δεν έχω υπολογίσει στο κεφάλι μου να κάνω κάτι ή να μην κάνω, έχω στο κεφάλι μου ότι πρέπει να λέω αυτό που σκέφτομαι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θα έχω και καινούρια πράγματα και καινούριους ανθρώπους».

Όσον αφορά στο «Αλ Σιχτίρι»: «Θα είναι μουσικό πρόγραμμα καθαρά. Θα ακολουθεί της εκπομπής. Ουσιαστικά έτσι όπως θα έχω έτοιμο το κοινό, θέλω να τους κερνάω ένα ποτό και να διασκεδάζουν».

Η σάτιρα και η παρομοίωση

Σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει πει στο παρελθόν, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Όχι. Δεν θα πω αυτή τη λέξη. Δεν έχω πρόβλημα να πω συγγνώμη. Οι αντιλήψεις μου, οι θέσεις μου, οι απόψεις μου ήταν εκεί και κινούνται από την αρχή σε ένα πλαίσιο και αυτό είναι προοδευτικό».

«Δεν θα με δεις στην ακροδεξιά, δεν θα με δεις να υπερασπίζομαι τον ναζισμό, ούτε τον φασισμό. Ακόμα κι αν όλη η Ευρώπη γίνει ακροδεξιά και μείνουμε 55, στο λέω από τώρα θα είμαι στους 55».

Τέλος, απάντησε στο γεγονός ότι πράγματα που είχε πει παλαιότερα ανατράπηκαν ή βγήκαν λάθος: «Δεν πας να υπολογίσεις τι λες. Βλέπεις και καταγράφεις αυτό το οποίο συμβαίνει. Το να μπορέσεις να καταγράψεις σωστά αυτό που βλέπεις, δεν σημαίνει επειδή δύο ώρες ήμασταν έτσι, μετά από δύο ώρες θα είμαστε πάλι έτσι. Δεν είμαστε ηθοποιοί. Σίγουρα ξέρω να βλέπω, εννοώ  την ώρα που συμβαίνει κάτι. Και επιμένω, η σάτιρα είναι υποκειμενική . Είναι ένα πουλί που πετάει ελεύθερο και μπορεί ο καθένας να το πυροβολήσει, μπορεί και να το σκοτώσει, μπορεί και να πέσει κάτω, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να κάνει σκόντο στο πέταγμά του».