Λάκης Λαζόπουλος: Παραμένει στο Open;
Νέα

Λάκης Λαζόπουλος: Παραμένει στο Open;

Λάκης Λαζόπουλος: Παραμένει στο Open;

Το τελευταίο Αλ Τσαντίρι της σεζόν θα μεταδοθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ήδη υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι δρόμοι του Λάκη και του Open χωρίζουν.

Ο ίδιος όμως στην πρεμιέρα, που έγινε την Τρίτη 12 Μαρτίου είχε δηλώσει: «Θα είμαστε μαζί μέχρι τέλος Ιουνίου. Ύστερα θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μαρίνου Βυθούλκα στο People, εξ αρχής η συμφωνία του Λάκη Λαζόπουλου με τον τηλεοπτικό σταθμό Open αφορούσε το δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Και αυτό διότι όπως ο ίδιος ο Λάκης είχε πει, ετοιμάζεται για θεατρική σύμπραξη με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη στη γαλλική κωμωδία με τίτλο “Βρε, Καλώς Τους” στο Θέατρο Βρετάνια και άρα οι υποχρεώσεις του θα είναι αυξημένες.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην πιθανή επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha, το People επικοινώνησε με στελέχη του σταθμού, τα οποία διέψευσαν την είδηση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το Open για την επιστροφή του Τσαντιριού τη νέα σεζόν. Ωστόσο, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση τόσο από την πλευρά του δημιουργού όσο και από τη διοίκηση του σταθμού.