Λάκης Λαζόπουλος: «’Αλ Τσαντίρι’ τέλος και δεν επανέρχομαι»
Νέα

Λάκης Λαζόπουλος: «’Αλ Τσαντίρι’ τέλος και δεν επανέρχομαι»

Λάκης Λαζόπουλος: «’Αλ Τσαντίρι’ τέλος και δεν επανέρχομαι»

Τελευταίο «Αλ Τσαντίρι» για φέτος και ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και εκείνους που βρέθηκαν φέτος στην Ακτή Πειραιώς για να δουν από κοντά την εκπομπή του.

Πέρα από τον καυστικό και σατιρικό σχολιασμό της πολιτικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας, ο παρουσιαστής έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έπαιξε το απόσπασμα από τη βράβευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA και με δάκρυα στα μάτια είπε πως «Έλληνας είναι αυτός που ‘χει καρδιά, ψυχή και παιδεία ελληνική. Δεν αρκεί να γεννηθεί στον τόπο αυτόν, απαιτεί συνείδηση. Έλληνας δεν είναι αυτός που παίρνει το πρόσωπο του μίσους, άλλα αυτός που φέρει το όνειρο και την καθαρότητα στο πρόσωπο. Ο Γιάννης είναι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο Έλληνας από κάποιους που γεννήθηκαν στη χώρα αυτή και ειρωνικά μιλούν για ιθαγένεια. Εγώ θα εκφράζω το όνειρο κάθε παιδιού από όλο τον κόσμο».

Καθώς ο Λάκης έκανε φινάλε, λίγο πριν από το μουσικό μέρος της εκπομπής εμφανίστηκε στη σκηνή η Χρύσα Ρώπα. Με δάκρυα στα μάτια και οι δυο εξέφρασαν τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που τρέφουν.

«Αλ Τσαντίρι» τέλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει ξανά το «Αλ Τσαντίρι»: «Σε αυτό το Τσαντίρι είχε ανάγκη περισσότερο από εσάς να περάσω καλά και σας ευχαριστώ. Είμαι ευγνώμων. Με συνείδηση επέλεξα το κανάλι αυτό, γιατί είμαι υποκειμενικός. Δεν αντέχω να ζω με τόσους αντικειμενικούς γύρω μου. Στόχος μου τώρα είναι να ηρεμήσω και να δημιουργήσω αυτά που έχω καλά κρυμμένα στο μυαλό μου. ‘Αλ Τσαντίρι’ και δεν επανέρχομαι» είπε ο παρουσιαστής και τραγούδησε το «Όταν έχω εσένα» που είχε γράψει ο ίδιος για τον Δημήτρη Μητροπάνο.