Κρατερός Κατσούλης: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ο ζωηρός Αρίων
Νέα

Κρατερός Κατσούλης: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ο ζωηρός Αρίων

Κρατερός Κατσούλης: Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και ο ζωηρός Αρίων

Στο «Mondus Vivendi» έναν χώρο τέχνης, πολιτισμού και έκφρασης τον οποίο δημιούργησε πρόσφατα, υποδέχτηκε την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε την περασμένη χρονιά:

«Ήταν ένα πρόβλημα υγείας που μου δημιούργησε παράλυση από την αριστερή μου πλευρά, από τη μέση της πλάτης μέχρι το πόδι, το οποίο λύθηκε με την κορτιζόνη. Αυτό προέκυψε από τη μια στιγμή στην άλλη. Είχα 24 ώρες στη διάθεση μου μέχρι να μάθω τι ακριβώς είναι. Οι 24 ώρες μπορεί να είναι τεράστιος χρόνος. Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου».

Σχετικά με τα κιλά που έχει χάσει, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Αναγκάστηκα να απέχω από όλα και να παίρνω κορτιζόνη για ένα μήνα, μετά έπρεπε να τα πάρω από την αρχή τα πράγματα. Περπάτημα, γυμναστική με αποτέλεσμα να χάσω 22 κιλά λίπους, τα οποία τα 10 ήταν βάρος και τα υπόλοιπα τα έκανα μύες».

Παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου, σύντροφο και στη ζωή του, ο παρουσιαστής έχει ξαναβρεί τον εαυτό του: «Φέτος τηλεοπτικά νιώθω υπέροχα. Μετά την εκπομπή δεν είμαστε καμία ώρα της ημέρας μαζί με την Κατερίνα».

Ενώ μοιράστηκε και μερικές όμορφες στιγμές με τα παιδιά του: «Η Αέλια είναι 7,5 ετών και ο Αρίων 2,5. Τα πάνε υπέροχα μεταξύ τους, βέβαια έχουν και τις στιγμές τους», είπε και συνέχισε για τη συνήθειά του: «Εγώ αν δεν φιλήσω τα παιδιά μου δεν φεύγω από το σπίτι».

Όσο για τον σκανταλιάρη Αρίων: «Μπορεί να σπάσει 10 πράγματα σε μια μέρα. Του αρέσει να αλλάζει θέσεις στα έπιπλα, να βάφει τους τοίχους, ενώ η Αέλια το απολαμβάνει, επειδή δεν τα έκανε ποτέ αυτά».