Μόνο στο Znews: Tα κορίτσια του My Style Rocks βγάζουν νικήτρια!
Νέα

Μόνο στο Znews: Tα κορίτσια του My Style Rocks βγάζουν νικήτρια!

Μόνο στο Znews: Tα κορίτσια του My Style Rocks βγάζουν νικήτρια!

Τελικός του φετινού My Style Rocks απόψε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις 7 κοπέλες, εκ των οποίων μια θα αποχωρήσει στο επεισόδιο που θα προβληθεί το απόγευμα, για να προκύψει η τελική 6αδα των φιναλίστ και στη συνέχεια η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου.

https://www.instagram.com/p/BtV1WrHFm_M/?utm_source=ig_web_copy_link

Τι λένε τα κορίτσια του My Style Rocks στο Znews;

Τέσσερα από τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας-περσινά και φετινά- μιλούν στο Znews και χρήζουν το δικό τους φαβορί.

Η Ραμόνα Βλαντή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από το περσινό και η Τάμτα Μαστοράκη με την Κυριακή Τσανικίδη από το φετινό My Style Rocks, μας λένε τη γνώμη τους για το ποια θα κερδίσει τον τίτλο.

Ραμόνα Βλαντή

https://www.instagram.com/p/BtRRYsiFaov/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Znews επικοινώνησε με την περσινή νικήτρια του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, η οποία έχρησε ως φαβορί τη Φωτεινή Τράκα για να καθίσει στον θρόνο της.

“Πιστεύω πως θα το πάρει η Φωτεινή, νομίζω το αξίζει. Όπως πιστεύω ότι θα άξιζε τη νίκη και η Κωνσταντίνα. Είναι οι πιο καλές για μένα και τις θεωρώ φαβορί” μας είπε.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

https://www.instagram.com/p/BtT8lI3Hb8O/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια παίκτρια που ξεχώρισε στο ριάλιτι της περσινής περιόδου, ήταν φυσικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία θα είναι καλεσμένη στο απογευματινό επεισόδιο του My Style Rocks. Η Αλεξάνδρα δίνει το στέμμα στην Μαρία Λέκα.

“Θα ήθελα να κερδίσει η Μαρία. Δεν μπορώ να προβλέψω τη νικήτρια διότι φέτος άλλαξε το σύστημα ψηφοφορίας. Είναι δύσκολο φέτος να γίνουν προβλέψεις, θα μου άρεσε όμως να κέρδισε η Μαρία”.

Τάμτα Μαστοράκη

https://www.instagram.com/p/BqNsmCAgyQz/?utm_source=ig_web_copy_link

Μια παίκτρια που κέρδισε τις εντυπώσεις στο φετινό My Style Rocks ήταν η Τάμτα Μαστοράκη. Παρά τις όποιες διαφωνίες είχε με τη Φωτεινή, θα ήθελε να τη δει νικήτρια, όπως μας είπε. “Πιστεύω ότι αξίζει να κερδίσει η Φωτεινή. Μπορεί να είχαμε μια μικρή κόντρα, αλλά στο παιχνίδι ντύνεται όπως και έξω. Δεν έχει στυλίστα και όπως τη γνώρισα έτσι παρέμεινε. Νομίζω πως θα κερδίσει κιόλας, είναι το μεγάλο φαβορί για μένα. Θεωρώ πως αν συνέχιζα στο παιχνίδι θα έφτανα τελικό, είχα μπλοκάρει όμως. Όπως επίσης άξια νικήτρια, για εμένα, θα ήταν και η Έφη”.

Κυριακή Τσανικίδη

https://www.instagram.com/p/BsoExN4lLjP/?utm_source=ig_web_copy_link

Τη γνωρίσαμε από το Power of Love και πέρασε και από το φετινό My Style Rocks. Η Κυριακή Τσανικίδη θεωρεί τη Φωτεινή, τη Χριστίνα και τη Μαρία άξιες για τη νίκη, διότι είναι από την αρχή και έχουν προσπαθήσει πολύ, όπως επεσήμανε. “Και οι άλλες κοπέλες είναι καλές και αξίζουν, αλλά φαβορί για νίκη θεωρώ τη Φωτεινή, έχει παλέψει από την αρχή πάρα πολύ”, τόνισε.