Κωνσταντίνος Βασάλος: “Δεν βιάζομαι να παντρευτώ”
Νέα

Κωνσταντίνος Βασάλος: “Δεν βιάζομαι να παντρευτώ”

Κωνσταντίνος Βασάλος: “Δεν βιάζομαι να παντρευτώ”

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα Λάθος» φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος δεν απέφυγε την ερώτηση περί γάμου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Δεν βιάζομαι. Είμαι 29 και με την Ευρυδίκη περνάμε πολύ ωραία, δεν χρειάζεται να βιαστούμε», είπε μεταξύ άλλων ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα».

«Οι γυναίκες μετά τα 30 ζητάνε τον γάμο, όμως την Ευρυδίκη δεν είναι κάτι που την αγχώνει», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στη σχέση της μητέρας του με την Ευρυδίκη:

«Η μητέρα μου την αντιμετωπίζει σαν φίλη. Δεν είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα. Είμαστε σαν φίλοι. Η μαμά τις περισσότερες φορές παίρνει το μέρος της».

Σχετικά με το αν έχει αγοράσει σπίτι με τη σύντροφό του: «Μακάρι να αγόραζα Πέτρο. Συζώ με την Ευρυδίκη, αλλά δεν το έχουμε αγοράσει».

Όσο για την συμμετοχή του σε εκπομπή στην τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Αν ρωτάγανε τους παίκτες του Survivor πριν το παιχνίδι ποιος δεν θα έκανε τηλεόραση, θα ήμουν εγώ. Ήμουν ακοινώνητος, ντροπαλός και κοκκίνιζα».

«Είχαμε πρόταση να κάνουμε με την Ευρυδίκη το Survivor Panorama, αλλά για καλή μας τύχη, αφού κόπηκε, δεν το κάναμε. Δεν μπορείς να τα προβλέψεις όλα».

Ακούστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου: