Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντησή του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Νέα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντησή του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντησή του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στην εκπομπή «Το Πρωινό» που προβλήθηκε την Παρασκευή, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και σε μία συνέντευξη που είχε κανονιστεί για την ενότητα με τη «γιαγιά».

Ο δημοσιογράφος είπε: «Έχω αιτηθεί και τον ζητάω συνέχεια από τον Ιανουάριο. Μου έχει πει ότι θέλει και προσωπικά και μέσα από το κανάλι. Μετά είπε ότι έχει μία συνέντευξη 1η Ιουνίου και δεν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο πριν. Είχαμε πει να έρθει αυτή την εβδομάδα και τελικά  με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γίνεται αυτή την εβδομάδα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μέσα από τον «αέρα» της σημερινής εκπομπής «Έλα χαμογέλα», έδωσε την απάντησή του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ο Δημήτρης (σ.σ. Ουγγαρέζος) είπε ότι είμαι δυσεύρετος και ακριβοθώρητος και αν πάω, δεν θα παίξει η συνέντευξή μου. Θέλω να πω στον Δημήτρη ότι καλό θα ήταν να με πάρει ένα τηλέφωνο και να το λύσουμε οι δυο μας και όχι μέσω του τηλεοπτικού αέρα. Εγώ απαντάω έτσι γιατί το έκανες και εσύ». Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι πρόκειται πρώτα να εμφανισθεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στις 2 Ιουνίου, και ύστερα να κάνει τη συνέντευξη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Στο τέλος, μάλιστα, τόνισε: «Καλή καρδιά!».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα