Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η “απολογία” στην Ελένη Μενεγάκη
Νέα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η “απολογία” στην Ελένη Μενεγάκη

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η “απολογία” στην Ελένη Μενεγάκη

Σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξή τους, ο ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει στην παρουσιάστρια για κάποια πράγματα, που είχε δηλώσει για εκείνη -και προφανώς την είχαν ενοχλήσει.

“Έμεινα εδώ για τον εξής λόγο. Κάποια στιγμή είχε γραφτεί κάτι σε συνέντευξή μου, τύπου ‘Ακόμα και στη Μενεγάκη προσπαθώ να κάνω σοβαρή κουβέντα'”, είπε ο Κωνσταντίνος.

Παράλληλα, τόνισε ότι ένιωσε την ανάγκη να κάνει μια διευκρίνιση για να καταλάβει η παρουσιάστρια τι εννοεί ακριβώς, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο πηγαίνει στην εκπομπή της και μάλιστα το κάνει με μεγάλη χαρά.

“Σε ένα πλαίσιο ελαφρύ, ψυχαγωγικό και ευχάριστο και με δώρα, σε μια ωραία μεσημεριανή «ελαφριά» εκπομπή, ο τρόπος με τον οποίο μιλάμε με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να πω σοβαρά και ενδιαφέροντα πράγματα που ο συνομιλητής μου θέλει πολύ να τα ακούσει και να πει και ο ίδιος, με έναν πολύ ελαφρύ τρόπο”, δήλωσε.

“Είναι χαρά μου να έρχομαι εδώ πέρα και να συζητάμε ωραία, ενδιαφέροντα, σοβαρά πράγματα με ελαφρύ τρόπο”, επανέλαβε.

“Αυτό όφειλα να το εξηγήσω”, συνέχισε, ενώ η Ελένη τον ευχαρίστησε για όσα είπε.

“Είναι πάντα πολύ μεγάλη μου χαρά να μιλάμε, γιατί πάντα αισθάνομαι εδώ όταν έρχομαι ότι συζητάμε πράγματα, τα οποία έχουν περιεχόμενο και βάθος, αλλά δεν είναι με βαρύγδουπο τρόπο, δεν είναι με σοβαροφανή τρόπο και με κάνει να αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία”.

Το απόσπασμα: