Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήμουν ένα πρόσωπο που ‘άρεσε’ να ταυτίζουν με αρνητικές φήμες»
Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήμουν ένα πρόσωπο που ‘άρεσε’ να ταυτίζουν με αρνητικές φήμες»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ήμουν ένα πρόσωπο που ‘άρεσε’ να ταυτίζουν με αρνητικές φήμες»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε, απόψε, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2 Night Show, και έκανε τον δικό της τηλεοπτικό απολογισμό. Επίσης, αναφέρθηκε στις φήμες που τη συνοδεύουν, καθώς και τα λάθη που έχει κάνει. Από τη συζήτησή τους δεν έλειψε και το κεφάλαιο Survivor.

Η «στέψη» της και το μάθημα Αρχαίων Ελληνικών

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πριν από τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πέρασε και από τις «Μύγες», που την «έστεψαν» βασίλισσα. Η ίδια ανέφερε αστειευόμενη ότι είπε στον πλαστικό χειρουργό της πως ήθελε να μοιάσει με την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, χαρακτήρισε «ωραίο» τον Γιώργο Λιάγκα και σχολίασε τις πλαστικές επεμβάσεις. Ακόμη, διακωμώδησε τη φήμη που την ακολουθεί περί… απολύσεων. Στη συνέχεια, παρότι παραδέχθηκε ότι δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο της Φιλοσοφικής, παρέδωσε ένα ιδιαίτερο μάθημα Αρχαίων Ελληνικών.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποια πράγματα»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την αυτοκριτική της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποια πράγματα» και απέδωσε τα λάθη της, στην αρχή της καριέρας της, στην απειρία. Χαρακτηριστικά, η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: «’Ταλαιπώρησα’ πολλούς ανθρώπους επειδή δεν ήξερα». Ύστερα, συμπλήρωσε: «Μακάρι να έκανα τότε το My Style Rocks και τώρα τις άλλες εκπομπές». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Alpha και εκείνους που τη στήριξαν.

«Το Survivor με δίδαξε πολλά»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε και τη συμμετοχή της στο Survivor, δηλώνοντας: «Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε στην Ελλάδα. Το Survivor με δίδαξε πολλά, το κυριότερο ήταν η αλήθεια γιατί όταν λες την αλήθεια σου, δεν χάνεις». Η ίδια είπε: «Έβγαλα αυτό που είμαι, συστήθηκα και έβγαλα αυτό που είμαι, με την πλάκα μου». Στη συνέχεια, ως προς τη συμπεριφορά της μπροστά από τις κάμερες ανέφερε ότι «το σύστημα με είχε πείσει ότι έτσι λειτουργεί, αλλά στο Survivor κατάλαβα ότι δεν ισχύει».

Ως προς τον χαρακτηρισμό της «σκληρής», η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι ήταν φοβισμένη και πρόσθεσε: «Δεν έχω φωνάξει, δεν έχω βρίσει, τίποτα απ’ όλα αυτά. Στην αρχή δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς ήρθα, πώς μπήκα, ποιος με έβαλε, ποιον ξέρω, με ποιον τα έχω. Η μία φήμη ακολουθούσε την άλλη και ήμουν ένα πρόσωπο που ‘άρεσε’ να ταυτίζουν με αρνητικές φήμες. Στο Survivor δεν με κάλυπτε κανείς, ήταν η μόνη στιγμή που δεν μπορούσα να κρυφτώ». Επίσης, εξέφρασε τη χαρά της που συμμετείχε στο My Style Rocks γιατί εκεί ένιωσε αποδοχή, αλλά σημείωσε ότι δεν ακυρώνει το τηλεοπτικό παρελθόν της.

«Δεν είχα κάνει συμφωνία για το My Style Rocks όταν συμμετείχα στο Survivor»

«Όταν μου είπαν: ‘Θέλουμε να είσαι στο Survivor’, δεν είχα κάνει πει τίποτα για το My Style Rocks, δεν είχα κάνει καμία συμφωνία, στενοχωρώ πολύ κόσμο τώρα» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συμπλήρωσε: «Μια μέρα, με παίρνουν τηλέφωνο πάλι και μου λένε: ‘Θέλουμε να κάνεις το My Style Rocks’». Έπειτα, είπε ότι δεν έχει συζητήσει για το νέο κύκλο του show μόδας.

Ως προς τις φήμες για ενδεχόμενη σχέση της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Πίστευα ότι μπορούσα να κάνω χιούμορ, τελικά κατάλαβα ότι παρεξηγείται, το αντιμετώπισα σαν αστείο». Η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι όλα άρχισαν από ένα αστείο του Νίκου Μουτσινά. Η ίδια ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι ποτέ δεν ετέθη θέμα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν σαφής για τις φήμες που τη συνοδεύουν όταν τόνισε: «Δεν θα με συνέφερε να αφήνω μια τέτοια φήμη να ισχύει, ότι έχω μια εκπομπή εξαιτίας της σχέσης μου». Βέβαια, παραδέχθηκε ότι κάποιοι τη βοήθησαν στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

«Η προσωπική ζωή μου δεν βοηθά την επαγγελματική μου και το αντίστροφο»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχολίασε την προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Η προσωπική ζωή μου δεν βοηθά την επαγγελματική μου και η επαγγελματική ζωή μου δεν βοηθά την προσωπική μου. Πρέπει να αλλάξω ή δουλειά ή ζωή. Όταν ασχολούμαι με κάτι, αυτό φοβίζει, η προβολή, οι ώρες». Ύστερα, ανέφερε παράδειγμα για το πώς χειρίζεται τις σχέσεις της και τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Η παρουσιάστρια, ακόμη, παραδέχθηκε ότι πολλοί άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή της λόγω της δουλειάς της και της έκθεσης που αυτή έχει. Έπειτα, είπε: «Αν κάποιος με αγαπάει, ξέρει ότι υπάρχω μέσα από τη δουλειά μου. Αν κάποιος μου βρει έναν τρόπο να είμαι καλά και αποδοτική, τότε δεν έχω πρόβλημα. Αν αγαπάω κάποιον, δεν θα του σταματούσα τίποτα».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναρωτήθηκε: «Αν, αύριο, δεν παρουσιάσω τίποτα και πάω στο σχολείο, χάνω την αξία μου ως άνθρωπος;». Η ίδια, βέβαια, υποστήριξε ότι δεν έχει κληρονομήσει κανέναν ώστε να μην έχει βιοποριστικά προβλήματα και συμπλήρωσε: «Κάποιες παύσεις χρειάζονται».

«Θα ήθελα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά το My Style Rocks, έκανε ψυχοθεραπευτικά σενάρια και συμπλήρωσε: «Οι πιο υγιείς σχέσεις μου ήταν όταν δεν ήμουν παρουσιάστρια». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι προτού ασχοληθεί με την τηλεόραση, δέχθηκε πρόταση γάμου και τόνισε ότι θέλει να κάνει τη δική της οικογένεια.

Όσον αφορά το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε ότι θα ήθελε να βρει ένα «τηλεοπτικό σπίτι», εφόσον στο My Style Rocks ένιωσε πιο απελευθερωμένη στον τρόπο παρουσίασης. Ως εκ τούτου, θα προτιμούσε να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι και έφερε σαν παράδειγμα το Ρουκ Ζουκ και το Still Standing.