Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σχέση της με τους συναδέλφους της, ο ΣΚΑΪ και ο φημολογούμενος νέος έρωτας
Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σχέση της με τους συναδέλφους της, ο ΣΚΑΪ και ο φημολογούμενος νέος έρωτας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σχέση της με τους συναδέλφους της, ο ΣΚΑΪ και ο φημολογούμενος νέος έρωτας

Φίλοι από τα παλιά ο Νίκος Κοκλώνης με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού είχαν ξανβρεθεί μαζί στο Celebrity Travel.

Αυτή τη φορά ταξίδεψαν στην Ισπανία και τη Μαδρίτη και σε ένα κομψό σκηνικό ο Νίκος έκανε μία πολύ όμορφη συζήτηση με την “προσγειωμένη” πλέον παρουσιάστρια.

Η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ

Το πρώτο πράγμα που τη ρώτησε ο Νίκος ήταν τι ισχύει με το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ. Όπως εξήγησε η Κωνσταντίνα συμβόλαιο είχε με την Acun Media για συγκεκριμένα projects. Αυτά ολοκληρώθηκαν και όπως είπε γίνονται συζητήσεις για το τι θα γίνει στο μέλλον.

Η φημολογούμενη σχέση της

“Τα έχετε;” ήταν φυσικά η ευθεία ερώτηση του Νίκου για τον Φίλιππο Βαρβέρη. Η Κωνσταντίνα εξήγησε ότι πρέπει να προστατέψει τους ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με τα Μέσα και απέφυγε να μιλήσει. Αποκάλυψε όμως ότι μετά τον σάλο που έγινε με τη δημοσιοποίηση του βίντεο είχε επικοινωνία με τον εν λόγω κύριο για το πώς θα διαχειρίζονταν το όλο θέμα.

Η Κωνσταντίνα απαντά ευθέως σε ερωτήσεις!

Ναταλία Γερμανού ή Ευαγγελία Αραβανή; Με ποιαν θα πήγαινε διακοπές; Αυτό τη ρώτησε μεταξύ άλλων ο Νίκος την Κωνσταντίνα και η απάντηση ήταν αφοπλιστική!

“Με τη Σίσσυ Χρηστίδου!”

Επίσης αποκαλύπτει τι έγινε στο Survivor με το φαγητό και την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε αλλά και αν έχει φάει χαστούκι από συνάδελφο.

Η σχέση της με τους συναδέλφους της

Η Κωνσταντίνα απάντησε και για τις σχέσεις της με τους συναδέλφους της. Γιατί την έκανε unfollow ο Σάββας Πούμπουρας; Τσακώθηκαν με την Κατερίνα Καινούργιου ή είναι ακόμα φίλες;

Ο σκύλος της και η… αντικατάστασή του

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τον Μπρούνο, τον σκύλο που είχε για κάποιο διάστημα και δυστυχώς πέθανε. Όπως αποκάλυψε, ο τότε σύντροφός της την έπεισε να πάρει νέο σκύλο, ίδιας ράτσας και από την ίδια γενιά αλλά εκείνη μετά από λίγο καιρό και χώρισε και άφησε τον σκύλο στον πρώην σύντροφό της.