«Κόκκινο Ποτάμι»: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη κρύβει εκπλήξεις!
Νέα

«Κόκκινο Ποτάμι»: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη κρύβει εκπλήξεις!

«Κόκκινο Ποτάμι»: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη κρύβει εκπλήξεις!

Το «Κόκκινο Ποτάμι» θα είναι η νέα σειρά του Open και η εκπομπή «Ευτυχείτε» παρουσίασε σκηνές από τα γυρίσματα και δηλώσεις του ίδιου του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστών της.

«Είναι ένα προκλητικό ταξίδι. Είναι μια δουλειά που την αντιμετωπίζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιμέλεια και αφοσίωση, γιατί είναι μια δουλειά ψυχής», δήλωσε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Το πρώην ζεύγος Καζάκου – Τρύπη ξανά “μαζί”

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα υποδυθεί έναν γιατρό: «Κάνω τον Μιχάλη Νικολαΐδη, έναν μεγαλογιατρό τότε, Έλληνα, που ήταν ο γιατρός του Σουλτάνου», είπε αρχικά και σχολίασε το γεγονός ότι θα συνεργαστεί στη σειρά με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη:

«Μια χαρά θα είναι. Συνάδελφοι είμαστε, έτυχε να συναντηθούμε μετά από 12 χρόνια, όλα μια χαρά».

Η Τάνια Τρύπη μάλιστα θα παίξει το ρόλο της συζύγου του στη σειρά: «Είναι ένα θέμα που το έχει αγγίξει με ιδιαίτερη ευαισθησία ο Μανούσος Μανουσάκης» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και απάντησε κι εκείνη για το γεγονός ότι θα συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Καζάκο:

«Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ βαθύτατα, καταρχήν επαγγελματικά. Νιώθω ωραία και οικεία».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης θα είναι ακόμη ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς και δήλωσε: «Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βλέπουμε ότι συμβαίνει μέσα από τα μάτια ενός πολύ μεγάλου έρωτα».