Κέλλυ Κελεκίδου: «Το μεγαλύτερο σουξέ μου είναι ότι μεγάλωσα τα παιδιά μου στην Αυστραλία»
Νέα

Κέλλυ Κελεκίδου: «Το μεγαλύτερο σουξέ μου είναι ότι μεγάλωσα τα παιδιά μου στην Αυστραλία»

Κέλλυ Κελεκίδου: «Το μεγαλύτερο σουξέ μου είναι ότι μεγάλωσα τα παιδιά μου στην Αυστραλία»

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν, απόψε, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τη ζωή της στην Αυστραλία, τα προβλήματα που αντιμετώπισε εκεί και τον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη.

«Η Αυστραλία μού έμαθε τον εαυτό μου»

Η Κέλλυ Κελεκίδου, αρχικά, μίλησε για την απόφαση εκείνης και του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη, να ζήσουν στην Αυστραλία για τέσσερα χρόνια, λέγοντας: «Ήμουν 7 μηνών έγκυος, ο Νίκος ήθελε να φύγει και θεωρώ ότι είμαστε πολίτες του κόσμου, πρέπει να ανοίγουμε τα μάτια μας (…) Φύγαμε από την Ελλάδα σε μια περίοδο που εγώ μπορούσα, ο Νίκος ήθελε να κάνει μια μικρή αποχή και να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης οπότε τον ακολούθησα».

Στη συνέχεια, η Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «Στη ζωή μου δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όταν κάνεις κάτι με αγάπη, με χαρά και με διάθεση, νομίζω ότι το σύμπαν συνωμοτεί να βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο όμορφα. Η Αυστραλία μού έμαθε να γνωρίζω καλύτερα τον εαυτό μου, τα θέλω μου, να λέω ‘όχι’, δηλαδή χαίρομαι που έδωσα την προτεραιότητα στα παιδιά μου και δεν τα μεγάλωσε κάποιος άλλος άνθρωπος (…) Ήμουν εγώ 24 ώρες το 24ωρο, είναι το μεγαλύτερο σουξέ μου, εκεί κατάλαβα ότι έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου μεγαλώνοντας δύο ψυχές που έχουν την ανάγκη της μαμάς».

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο πατέρας της χρειάστηκε να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση και έτσι πυροδοτήθηκε η ανάγκη της να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Κέλλυ Κελεκίδου δήλωσε: «Ήρθε στην Αθήνα, αρχίσαμε για ένα ‘χειρουργείο ρουτίνας’ και προέκυψε ένα ακόμα μεγαλύτερο γιατί πιστεύω ότι δεν θα προλάβαινα να τον συναντήσω εάν έμενα στην Αυστραλία. Βέβαια, το ξεπέρασε». Επίσης, χαρακτήρισε «φύλακα-άγγελο» τη μητέρα της, η οποία έχει «φύγει» από τη ζωή εδώ και 14 χρόνια.

«Ο γιος μου, Ραφαήλ, πολέμησε αρκετά πιο βαθιά απ’ ό,τι εμείς»

Η Κέλλυ Κελεκίδου, αναφερόμενη στην επιστροφή της στην Ελλάδα, τόνισε: «Ο Ραφαήλ (σ.σ. ο γιος της) πήγε Α’ τάξη στην Αυστραλία, δυσκολεύτηκε στα Αγγλικά γιατί δεν ήξερε ούτε το hello, αισθάνομαι περήφανη γιατί ‘πολέμησε’ αρκετά πιο βαθιά απ’ ό,τι εμείς». Η ίδια, βέβαια, είπε πως ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με τη μουσική, αλλά έθεσε ως προτεραιότητα την ανατροφή των δύο παιδιών της.

«Ό,τι γράφει ο καθένας, δεν με αφορά»

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη, η Κέλλυ Κελεκίδου απάντησα: «Και οι δύο είμαστε άνθρωποι που δεν θέλουμε να προβάλλουμε τα προσωπικά μας». Η ίδια εκμυστηρεύτηκε ότι σε εκείνον ερωτεύτηκε το ότι είναι «ανήσυχο πνεύμα» και «έχει καλά συναισθήματα για όλους».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στον γάμο τους, η τραγουδίστρια είπε: «Όταν έρχονται στη ζωή τα παιδιά, πριν γράψεις οτιδήποτε, πρέπει να έχεις μια αρκετά σοβαρή άποψη γι’ αυτό που θα γράψεις γιατί πλέον και ο γιος μου μπορεί να το διαβάσει και είναι αδικία και είναι κάτι που μόνο για το παιδί μου θα έβαζα μπροστά το στήθος μου και θα έλεγα: ‘Αυτό που κάνετε δεν μου αρέσει!’ και πατάω το μαχαίρι όπου και αν φτάσει. Από ‘κει και πέρα, όμως, νομίζω ότι το ό,τι γράφει ο καθένας, δεν με αφορά. Αν ασχολούμουν με αυτά, θα έχανα το νόημα της ζωής».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο γιος της έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες.