Katerine Duska: Το Znews τη συνάντησε στο πάρτι της ΕΡΤ
Νέα

Katerine Duska: Το Znews τη συνάντησε στο πάρτι της ΕΡΤ

Katerine Duska: Το Znews τη συνάντησε στο πάρτι της ΕΡΤ

Η Katerine Duska βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας για τη σκηνική παρουσία της στον διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στο Τελ Αβίβ τον Μάιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι απέχει από άλλες δραστηριότητες!

Έτσι, το Znews τη συνάντησε στο πάρτι που δόθηκε προς τιμήν της ελληνικής συμμετοχής στο γνωστό Shamone στο Γκάζι.

Το πάρτι της ΕΡΤ 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ως ιδιοκτήτης του Shamone υποδέχθηκε την Katerine Duska, λέγοντας: “Θυμάμαι το 2007 που παρουσίασα το σπουδαιότερο τηλεοπτικό event στον κόσμο”, αναφερόμενος φυσικά στη Eurovision και στη δική του συμμετοχή ως σχολιαστής.

Η Katerine Duska, από την πλευρά της, ευχαρίστησε τον κόσμο και δη τους Eurofans για την αγάπη και τη στήριξή τους και πρόσθεσε, σχολιάζοντας την επικείμενη σκηνική παρουσία της στη Eurovision: “Θέλω να σας εκπλήξω”.

Η Μαρία Κουφοπούλου, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ και αρχηγός της αποστολής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, πέρα από την Katerine Duska, και για τους δύο φετινούς σχολιαστές του διαγωνισμού, τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Πριν από την εμφάνισή της στο Τελ Αβίβ η Katerine θα δώσει το “παρών” σε διάφορα parties που αφορούν στον διαγωνισμό. Το πρώτο θα γίνει στις 6 Απριλίου, στο Άμστερνταμ και λέγεται Eurovision In Concert. Θα αποτελέσει “μικρογραφία” του σόου μιας και αρκετοί εκπρόσωποι θα παρευρεθούν σε αυτό.

Το επόμενο θα φιλοξενηθεί στο Λονδίνο, στις 14 Απριλίου. Επίσης, η Katerine Duska θα παρευρεθεί και στο party της Μαδρίτης (19 και 20 Απριλίου).

Η postcard

Στα τέλη Μαρτίου και δη στις 29 του μηνός, η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για τα γυρίσματα της postcard.

Η postcard είναι το εισαγωγικό video που προβάλλεται πριν από κάθε συμμετοχή και συνήθως χρησιμοποιείται για την τουριστική προώθηση της εκάστοτε διοργανώτριας χώρας.

Η Ελλάδα, φέτος, επιλέχθηκε να συσχετίζεται με τη σύγχρονη εικόνα και ιστορία του Ισραήλ.