Katerine Duska: Το party-φιάσκο για τη Eurovision που δεν πήγε ποτέ
Νέα

Katerine Duska: Το party-φιάσκο για τη Eurovision που δεν πήγε ποτέ

Katerine Duska: Το party-φιάσκο για τη Eurovision που δεν πήγε ποτέ

Η Katerine Duska δεν παρευρέθηκε, χθες, στο πάρτι του ενός εκ των δύο επίσημων σωματείων φίλων της Eurovision. Η τραγουδίστρια, την τελευταία στιγμή, επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας.

Η ίδια, βέβαια, με ανάρτησή της στο Instagram, δικαιολόγησε την όχι και τόσο καλή εμφάνισή της στο Eurovision In Concert, που έγινε στις 6 Απριλίου, στο Άμστερνταμ. Η Katerine Duska, όπως έγραψε, «αντιμετωπίζει ένα κρυολόγημα». Σε τηλεοπτικές δηλώσεις της ανέφερε: «Δεν έχω περάσει τόσο καλά σε μια κακή εμφάνισή μου».

Βέβαια, στο εν λόγω πάρτι που διοργανώθηκε από το INFE Greece σε αθηναϊκό club, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Όλα Λάθος», δεν παρευρέθησαν ούτε η Χρύσπα ούτε η Σαμπρίνα που είχαν προσκληθεί, σε αντίθεση με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Shaya.

Όπως τονίσθηκε, η δισκογραφική εταιρεία που ανήκει η Katerine Duska αλλά και η ΕΡΤ, θέλησαν να προστατεύσουν την τραγουδίστρια λόγω των υποχρεώσεών της και της εμπλοκής που είχε δημιουργηθεί με το πάρτι του OGAE Greece. Το έτερο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα είχε προγραμματίσει την εκδήλωσή του για τις 16 Απριλίου, την ημέρα που η Katerine Duska θα παρευρεθεί στην ισραηλινή πρεσβεία.

Επόμενος σταθμός της Katerine Duska θα είναι η Μαδρίτη στις 20 Απριλίου.