Katerine Duska: “Δεν πηγαίνω στη Eurovision σαν τη μύγα μες στο γάλα”
Νέα

Katerine Duska: “Δεν πηγαίνω στη Eurovision σαν τη μύγα μες στο γάλα”

Katerine Duska: “Δεν πηγαίνω στη Eurovision σαν τη μύγα μες στο γάλα”

Η Katerine Duska δήλωσε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό στη Eurovision και νιώθει πως δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό “σαν να είναι η μύγα μες στο γάλα”.

Η σκηνική εμφάνιση

Σε συνέντευξη Τύπου, που έγινε σήμερα στην ΕΡΤ, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία για να κάνει ό,τι εκπροσωπεί μουσικά.

Όσο για τη σκηνική παρουσίαση του Better Love σημείωσε πως θα έχει θεατρικό χαρακτήρα στο πλαίσιο του video clip και υποσχέθηκε εκπλήξεις.

“Δεν πηγαίνω σαν τη μύγα μες στο γάλα”

Η Katerine Duska, σε ερώτηση του Znews για το πώς πιστεύει ότι το τραγούδι της θα εξελίξει τον διαγωνισμό, απάντησε: “Η Eurovision αγκαλιάζει όλα τα μουσικά είδη. Έχουμε δει από metal έως τη Μαρίζα Κωχ, επομένως δεν αισθάνομαι ότι πηγαίνω σαν τη μύγα μες στο γάλα”.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως ξεχωρίζει τα τραγούδια της Ολλανδίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας. Για την Tamta είπε ότι την αγαπά και πως η Ελλάδα με την Κύπρο αλληλοϋποστηρίζονται.

Αέρας ανανέωσης στην ΕΡΤ

Τόσο ο Παναγιώτης Τσολιάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, όσο και η Μαρία Κουφοπούλου, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και αρχηγός της ελληνικής αποστολής, επεσήμαναν τον αέρα ανανέωσης στην ΕΡΤ.

Η κ. Κουφοπούλου, μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Ιωάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, ζήτησε το θέμα της Eurovision να περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου με τη νέα σύνθεση.

Αμφότεροι έκαναν λόγο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και δήλωσαν έτοιμοι ακόμα και για το βραβείο του φετινού διαγωνισμού.

Πώς επελέγη η Katerine Duska;

Η τραγουδίστρια επελέγη με ανάθεση από την αρμόδια καλλιτεχνική επιτροπή, της οποίας προΐσταται ο μουσικοσυνθέτης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος είπε: “Θέλουμε να καταδείξουμε μια ολόκληρη ομάδα νέων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη indie μουσική σκηνή”.

Όπως έγινε γνωστό, η Katerine Duska έστειλε τρία τραγούδια στην ΕΡΤ και επελέγη το Better Love, το οποίο συνέθεσε μαζί με τους Leon Of Athens και David Sneddon.

Ο Leon Of Athens τόνισε: “Ξέραμε ότι είχαμε κάτι πολύ καλό στα χέρια μας. Ένιωσα ότι είμαστε μια ομάδα νέων Ελλήνων δημιουργών, με έναν αέρα αλλαγής που φυσά μπροστά”.

Η Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύντρια της MINOS-EMI/Universal, ανέφερε: “Η πρόταση έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου και μας εξέπληξε ευχάριστα γιατί η ΕΡΤ δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες επιλογές”.