Κατερίνα Στικούδη: «Ο κ. Κουτσούμπας είναι πολύ γλυκός»
Νέα

Κατερίνα Στικούδη: «Ο κ. Κουτσούμπας είναι πολύ γλυκός»

Κατερίνα Στικούδη: «Ο κ. Κουτσούμπας είναι πολύ γλυκός»

Η τραγουδίστρια βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βιέννη για το Europride, ενώ ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον σύζυγό της και σε εκδήλωση του ΚΚΕ.

«Ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε μια τέτοια διοργάνωση», είπε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Conchita:

«Μου είπε ότι είμαι πιο όμορφη από εκείνον ως Conchita. Ήταν ένα πολύ ωραίο κομπλιμέντο».

Η τραγουδίστρια δεν έχει σκεφτεί ποτέ να πάρει μέρος στη Eurovision: «Δεν το έχω σκεφτεί και δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Βάζουμε υποψηφιότητα; Δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία».

Η Κατερίνα συνόδευσε τον σύζυγό της σε εκδήλωση του ΚΚΕ και έφαγε ψητό κοτόπουλο: «Ο κ. Κουτσούμπας είναι πολύ γλυκός και πολύ ευγενικός. Συνόδευσα τον σύζυγό μου σε μια πολιτιστική εκδήλωση. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αγαπάς και στηρίζεις όλες του τις επιλογές».

Σχετικά με το αν θα τον άφηνε να βγει ραντεβού με την Ελένη Φουρέιρα: «Με την Ελένη έχουμε μοιραστεί την ίδια σκηνή. Με αυτές τις ερωτήσεις μπουρδουκλωθήκαμε γιατί δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το αμερικάνικο χιούμορ. Κάποιοι είναι και πιο μεγάλοι σε ηλικία και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να στεναχωριέται η οικογένειά μου».