Κατερίνα Λέχου: Επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου
Νέα

Κατερίνα Λέχου: Επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου

Κατερίνα Λέχου: Επιστρέφει στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου

Σχεδόν 12 χρόνια μετά την κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί”, η Κατερίνα Λέχου και ο Γιάννης Μπέζος συναντιόνται ξανά. Αυτή τη φορά, θα δούμε την ηθοποιό στη σειρά του ΑΝΤ1, “Πέτα Τη Φριτέζα”.

Η Κατερίνα Λέχου θα εμφανιστεί ως guest σε τρία επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα». Ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι της μυστηριώδους και γοητευτικής σομελιέ Δονούσα Μπέη.

Λίγα λόγια για το ρόλο

H Δονούσα Μπέη μία πετυχημένη και γοητευτική σομελιέ με πολλά «χιλιόμετρα» στο χώρο της γαστρονομίας. Καταφτάνει στο Φτασμένο μετά από κλήση του Κίμωνα ο οποίος θέλει να στήσει μία ενημερωμένη κάβα προκειμένου να σιγουρέψει το αστέρι Μισελέν για τη Λαγουδέρα. Η Δονούσα έχει πάρει τη δουλειά της πολύ σοβαρά και το – πρόσφατο- διαζύγιο της, βαριά.

Η εμφάνισή της στη Λαγουδέρα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του Αντρέα αλλά και όλων αφού ο Αντρέας θα την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά και θα χάσει το μυαλό του. Εκτός από τον κεραυνοβόλο έρωτα του Αντρέα, η Δονούσα θα έχει να αντιμετωπίσει και την απειλή που ακούει στο όνομα Φάλον που θα γίνει έξαλλη μόλις το συνειδητοποιήσει. Αρχικά, η Δονούσα δεν βλέπει με καλό μάτι την προσέγγιση του Αντρέα αλλά στην πορεία θα αλλάξει γνώμη.