Καταιγιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια
Νέα

Καταιγιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια

Καταιγιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια

Ποιος παρακολουθεί την Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν μάθει για το κόλπο του Αντρέα και της Αμαλίας στο «Έλα στη θέση μου»; Τι θα κάνει η Αθηνά στην «Επιστροφή»; Τι θα χαλάσει την αποφοίτηση της Αθηνάς στο «Τατουάζ»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Κάτια για μια ακόμη φορά δεν βρίσκει τη δύναμη  να ομολογήσει την αλήθεια στην Μαρίνα και συμφωνεί με τον Φώτη να την αποκαλύψει αυτός την παραμονή του γάμου της. Η Μαρίνα με τον Μιχάλη και την Μελίτη μπαίνουν για πρώτη φορά στο καινούργιο τους σπίτι, γεμάτοι σχέδια και ευτυχισμένοι για την καινούργια τους ζωή.

Η Λίλιαν, που βασανίζεται από την απουσία της Μελίτης, αποφασίζει να ακολουθήσει τον Σταύρο και ανακοινώνει στην Μαρίνα ότι θα φύγει μαζί του στην Θεσσαλονίκη.

Η Ρένα ζητάει από την Μαρίνα να την βοηθήσει σαν δικηγόρος αν χρειαστεί να υιοθετήσει ένα παιδί και η Μαρίνα δέχεται με χαρά. Ένα παράξενο αγροτικό αυτοκίνητο συνεχίζει να παρακολουθεί κρυφά την Κάτια…

«Έλα στη θέση μου»

Ο Μίμης δίνει τελεσίγραφο στην Μίκα για να μιλήσει στον Βλάση και να το σκάσουν μαζί από τη χώρα. Ο Βλάσης υποψιάζεται ότι η Μίκα θέλει να πουλήσει το Οινολογικό Πάρκο, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει.

Όσο στην έπαυλη και στην αυλή κινούνται σε γαμήλιους ρυθμούς, με τον Αχιλλέα και την Ρενάτα να κάνουν σχέδια για το μέλλον, για έναν λιγότερο ευχάριστο γάμο ετοιμάζονται και οι άνθρωποι της εταιρίας: Η τελετή για το σύμφωνο συμβίωσης του Αντρέα και της Φαίης είναι έτοιμη.

Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν μάθει ότι όλο αυτό είναι κόλπο του Αντρέα και της Αιμιλίας; Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν ο Μίμης του εξομολογηθεί ότι τα πράγματα μεταξύ του ίδιου και της Μίκας έχουν προχωρήσει;

«Η Επιστροφή»

Ο Ζερβός ρυθμίζει με άκρα μυστικότητα και προσοχή και τις τελευταίες λεπτομέρειες από το σχέδιό του.

Η Αθηνά ανακοινώνει στον Ορέστη ότι πήρε την απόφαση να φύγει, αφού επανορθώσει κάποιες αδικίες ακόμα.  Τόσο ο Κορωναίος όσο και ο Χάρης  είναι  επιφυλακτικοί με τις προθέσεις της Αθηνάς, σε αντίθεση με την Έλενα και τους υπόλοιπους που μοιάζουν να εμπιστεύονται πιο πολύ την μεταστροφή της.

Ο Χρήστος με την Άννα βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να σταθούν και πάλι στα πόδια τους είναι να αλλάξουν περιβάλλον. Η Αθηνά κάνει δύο τελευταίες κινήσεις καλής θέλησης σε Νικήτα και Παύλο που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ζερβός αισθάνεται πως πρέπει να διασφαλίσει τα στοιχεία που καίνε τον Ορέστη. Και μέσα σε αυτό το κλίμα αρχίζει η πολύκροτη δίκη Κορωναίου.

«Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Μετά από ένα μπιτς-πάρτυ με τη σχολή καποέιρα της Βέλης, ο Άγγελος αποφασίζει ότι φέτος το καλοκαίρι πρέπει να μαυρίσει. Όμως, αντί για μαυρισμένος, καταλήγει… πορτοκαλί!

Ο Ηλίας έχει απομείνει μόνος στο σπίτι,  όταν ξαφνικά και απροσδόκητα  εισβάλλει μια γνωριμία από το παρελθόν, η Φρίντα (Λένα Δροσάκη) που θα ταράξει την πολυπόθητη ηρεμία του.

Ένα κάμπριο, δώρο γάμου του Παναγιώτη στην κυρία Σοφία, κάνει την Ξένια να ζηλέψει και να παραπονιέται στον Μπάμπη πως χάσανε τον ερωτισμό τους, τη νεανική τους τρέλα και ζούνε σαν παππούδες. Και τότε ο Μπάμπης ρίχνει την ιδέα…  Θα τα καταφέρουν άραγε να ανανεώσουν τη σχέση τους ή θα μπλέξουν χειρότερα;

Η απόφαση των παιδιών να παντρευτούν στην Κρήτη, ανατρέπει τα σχέδια της Βούλας για ταξίδι στην Ινδία. Ο Μηνάς χαίρεται πολύ, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

«Το Τατουάζ»

Ο Πρέσβης οριστικοποιεί το «χτύπημα» κατά της Μαργκώ, αφού είναι σίγουρος ότι έχει προδώσει την εμπιστοσύνη του Συμβουλίου.

Η Άννα εκπλήσσει ευχάριστα τον Αλέξανδρο με κάτι που κάνει γι’ αυτόν.

Ο Ορφέας επικεντρώνεται στο τελευταίο του θύμα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ!

Ο γιος του Σέκερη επιστρέφει στο σπίτι και η χαρά του Διοικητή είναι μεγάλη.

Τα νέα για τη σύλληψη του Σωκράτη αφήνουν τους πάντες άφωνους.

Η Ελένη ανακοινώνει στους γονείς της ότι φεύγει άμεσα για το Λονδίνο και η αντίδραση του Παύλου είναι έντονη.

Ο Χάρης κάνει κάτι πολύ γενναίο μπροστά στον Παύλο και καταφέρνει να τον εντυπωσιάσει.

Η Τατιάνα σε ανύποπτο χρόνο μιλάει στον Σέκερη για την εμπλοκή του Τόνυ στο εμπόριο όπλων! Του ρίχνει στάχτη στα μάτια και υποκρίνεται πως όλα τέλειωσαν ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Τόνυ. Παράλληλα ο Τόνυ συναντιέται για τελευταία φορά με τη Μαργκώ και με τον τρόπο του την αποχαιρετά πριν φύγει για το Χονγκ Κονγκ.

Σε ταξιδιωτικό πυρετό είναι και η Ελένη, που μετακομίζει στο Λονδίνο, ενώ ο Παύλος δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί πως ένα από τα παιδιά του μεταναστεύει και φεύγει από κοντά του.

Η Αμαλία μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι του Σέκερη, αλλά ο χωρισμός γίνεται σε φιλικό κλίμα.

Ο Στέφανος και η Όλγα ετοιμάζουν το δωμάτιο του μωρού με την Λήδα να τους κάνει νάζια.

Ο Σέκερης καμαρώνει την Αθηνά στην αποφοίτησή της, αλλά τα γεγονότα που τρέχουν θα χαλάσουν το ευχάριστο κλίμα. Τατιάνα κι Ορφέας παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά…