It’s Show Time: Με “άρωμα” παλιού κινηματογράφου
Νέα

It’s Show Time: Με “άρωμα” παλιού κινηματογράφου

It’s Show Time: Με “άρωμα” παλιού κινηματογράφου

Ένα ταξίδι στον χρόνο ετοιμάζει αυτήν την Κυριακή, 16/6 στις 21.00 ο Νίκος Κοκλώνης στο It’s Show Time.

H “χρυσή” εποχή του ελληνικού κινηματογράφου αναβιώνει στο πλατό της εκπομπής του Open με την παρουσία παλιών και αγαπημένων ηθοποιών της παλιάς εποχής.

Ο μοναδικός Κώστας Βουτσάς, ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, εισβάλλει πρώτος στο πλατό με την θρυλική ατάκα «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα»!

Η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Έρρικα Μπρόγιερ και ο Κώστας Βουτσάς μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους

Μαζί του κι άλλοι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εποχής εκείνης όπως η Μαρία Ιωαννίδου, η πρώην σύζυγός του Κώστα, Έρρικα Μπρόγιερ και η Μέλπω Ζαρόκωστα!

Μοιράζονται με το κοινό ιστορίες για έρωτες στα παρασκήνια των γυρισμάτων, αστεία περιστατικά αλλά και συγκινητικές στιγμές.

H Μαρία Ιωαννίδου αναβιώνει τη χορευτική σκηνή από την “Παριζιάνα”

Καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη και ο Γιώργος Βάλαρης, σκηνοθέτης και ηθοποιός των θεατρικών παραστάσεων «Γοργόνες και Μάγκες», «Μαριχουάνα Stop» και « Η νεράιδα και το παλικάρι», που μετέφερε στη σύγχρονη θεατρική σκηνή θρυλικές ελληνικές ταινίες που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές.

Ο Κώστας Καραφώτης, ο Νίκος Κοκλώνης και ο Γιώργος Βάλαρης

Ποιοι ζεν πρεμιέ ήταν οι μεγαλύτεροι καρδιοκατακτητές και ποιοι ηθοποιοί είχαν το υψηλότερο κασέ; Ποιοι ήταν απαιτητικοί και είχαν ιδιοτροπίες;

Οι καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη θυμούνται περιστατικά από τα γυρίσματα με την αλησμόνητη Αλίκη Βουγιουκλάκη (όπως τότε που απαίτησε να βάψουν μαύρα τα μαλλιά της Μαρίας Ιωαννίδου στην ταινία “Το Πιο Λαμπρό Αστέρι”).

Θυμούνται «παραξενιές» της πληθωρικής Ρένας Βλαχοπούλου και μιλούν για τις διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός του Τόλη Βοσκόπουλου από τη Ζωή Λάσκαρη.

Αναφέρονται στον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι πρωτοπόροι του ελληνικού μιούζικαλ, Γιάννης Δαλιανίδης και Μίμης Πλέσσας, στην καριέρα και τη ζωή των ηθοποιών – θρύλων της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά.

Οι απίθανοι ρόλοι της Μαρίας Κορινθίου

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται και τη Μαρία Κορινθίου,η οποία ως πρωταγωνίστρια σε δύο από τις πιο γνωστές παραστάσεις – μεταφορές ελληνικών ταινιών είναι ιδανική για να μας μεταφέρει στο κλίμα εκείνης της εποχής!

Η Μαρία Κορινθίου ως Μάρθα Καραγιάννη από την ταινία “Γοργόνες και Μάγκες”

Η Μαρία Κορινθίου ως Σήφης από την ταινία “Η νεράιδα και το παλικάρι” μαζί με τον Νίκο Ζωιδάκη

Μαζί της και η Βίκυ Κουλιανού και η Βαλέρια Κουρούπη που ζωντανεύουν στη σκηνή του It’s show time ρόλους και τραγούδια που έγραψαν ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Η Βαλέρια Κουρούπη με τον Κώστα Καραφώτη και τη Βίκυ Κουλιανού

Χορός και τραγούδι με άρωμα… σινεμά!

Στο μουσικό ταξίδι καθοριστικό ρόλο παίζουν η Άρτεμις Ματαφιά με τον Κώστα Καραφώτη που ερμηνεύουν ιστορικές επιτυχίες από τις ταινίες της εποχής

Η εκπληκτική Άρτεμις Ματαφιά θα ερμηνεύσει Μαρινέλλα