It’s Show Time: Σε ρυθμούς Eurovision με παλαιούς και φετινούς συμμετέχοντες
Νέα

It’s Show Time: Σε ρυθμούς Eurovision με παλαιούς και φετινούς συμμετέχοντες

It’s Show Time: Σε ρυθμούς Eurovision με παλαιούς και φετινούς συμμετέχοντες

Λίγες ημέρες πριν τη μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Ευρώπης, τη Eurovision, το It’s Show Time κάνει πρόβα τζενεράλε, φέρνοντας ξανά στη σκηνή τις πιο αγαπημένες συμμετοχές που συζητήθηκαν και τραγουδήθηκαν.

Με κέφι, γέλιο, ανατροπές και πολλή (μα πολλή!) τρέλα και «μαέστρο» της βραδιάς τον οικοδεσπότη Νίκο Κοκλώνη που μας ετοιμάζει μια σειρά από εκπλήξεις στο πιο συναρπαστικό μουσικό πάρτι!

Εκλεκτοί καλεσμένοι, «εθισμένοι» όλοι με τον θεσμό της Eurovision, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, μετατρέπουν τη σκηνή του It’s Show Time σε ένα σαλόνι όπου συγκεντρώνονται οι μεγαλύτεροι fans του μουσικού θεσμού και παρασύρουν το κοινό στο πιο αυθεντικό και κεφάτο πάρτι με soundtrack τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια της ιστορίας της Eurovision. Απολαυστικά και ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, ανατροπές,  καραόκε, χορευτικά, εκπλήξεις και πολύ τραγούδι σε ένα πάρτι που όμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση.

Η Δάφνη Μπόκοτα, παρουσιάστρια επί 18 συναπτά έτη του μουσικού θεσμού,  δίνει το σήμα για να ξεκινήσει το ανατρεπτικό Eurovision show με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ μοιράζεται αναμνήσεις από όλα όσα έζησε στο μουσικό διαγωνισμό αυτές τις σχεδόν δύο δεκαετίες.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο It's Show Time

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο It’s Show Time

Η εκρηκτική Ελπίδα ξαναζωντανεύει στη σκηνή του It’s Show Time την εμφάνιση της στην Eurovision το 1979, τραγουδώντας το «Σωκράτη, εσύ σούπερ σταρ», μια ελληνική συμμετοχή που αγαπήθηκε πολύ. Γίνεται μέλος της μεγάλης παρέας και μιλά στοn Νίκο Κοκλώνη για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην μετέπειτα καριέρα της η εμφάνιση της στο διαγωνισμό πριν από 40 χρόνια.

Βραδιά Eurovision χωρίς τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που εκπροσώπησε την Κύπρο το 2002 με τους One και το 2005 ως solo artist, δεν γίνεται. Εισβάλλει στο πλατό και μας ταξιδεύει μέσα στις δεκαετίες, ερμηνεύοντας τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα τραγούδια του θεσμού, ξεσηκώνοντας το κοινό, τον Νίκο και την παρέα του που χορεύουν στους πιο Eurovision ρυθμούς!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο It's Show Time

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο It’s Show Time

Η Τάμτα, ζωντανά στο it’s Show time από το Ισραήλ, αποκαλύπτει τα πάντα για τη συμμετοχή της λίγες μέρες πριν από την εμφάνισή της εκπροσωπώντας την Κύπρο. Ο Sergey Lazarev, που εκπροσωπεί για δεύτερη φορά φέτος τη Ρωσία, με τον συνθέτη της συμμετοχής του, Δημήτρη Κοντόπουλο, μιλούν στον Νίκο Κοκλώνη σε απευθείας σύνδεση με το Τελ Αβίβ, ενώ στο πλατό εισβάλει ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, ο Luca Hänni που εκπροσωπεί την Ελβετία.

Ο Τρύφων Σαμαράς στο It's Show Time

Ο Τρύφων Σαμαράς στο It’s Show Time

Guest stars το πάρτι του Νίκου Κοκλώνη ο «Johnny Logan», η «Καίτη Γαρμπή», ο «Μιχάλης Ρακιντζής», η «Ruslana» και άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες από το παρελθόν με τις πιο απολαυστικές ερμηνείες τους!

Η Ματίνα Νικολάου στο It's Show Time

Η Ματίνα Νικολάου στο It’s Show Time

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς το γιαπωνέζικο συγκρότημα Pyramidos που τραγουδάνε και χορεύουν ελληνικά κομμάτια, όπως η «Μισιρλού» και το «Σήκω, χόρεψε κουκλί μου», βάζοντας φωτιά στη σκηνή του Ιt’s Show Time!

Οι Pyramidos στο It's Show Time

Οι Pyramidos στο It’s Show Time

Ραντεβού την Κυριακή, 12 Μαΐου, στις 21:00, στο Open.