Είναι οριστικό! Η Μπάγια Αντωνοπούλου στο Survivor Πανόραμα
Νέα

Είναι οριστικό! Η Μπάγια Αντωνοπούλου στο Survivor Πανόραμα

Είναι οριστικό! Η Μπάγια Αντωνοπούλου στο Survivor Πανόραμα

Το όνομα της δημοσιογράφου ακούστηκε από την πρώτη στιγμή για το Survivor Πανόραμα. Η Μπάγια Αντωνοπούλου, φαίνεται πως ήταν ένα πρόσωπο που ήθελε εξ’ αρχής ο Τούρκος παραγωγός. Ωστόσο, τις ημέρες που ακολούθησαν διέρρευσαν διάφορες πληροφορίες πως ο ΣΚΑΙ επιθυμούσε άλλον για την ίδια θέση. Αρκετά ονόματα ακούστηκαν, μεταξύ αυτών και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Οι ίδιες διαρροές ωστόσο, ήθελαν τον Acun να ζητά δημοσιογράφο για το πρόγραμμα που συνοδεύει το reality επιβίωσης.

Τελικά, σύμφωνα και με όσα ανέφερε το πρωί από το “Πρωινό” ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, φαίνεται πως παραγωγή και τηλεοπτικός σταθμός κατέληξαν στην αρχική τους επιλογή. Όπως όλα δείχνουν, η Μπάγια Αντωνοπούλου και η τουρκική παραγωγή έδωσαν τα χέρια. Έτσι, εκτός απροόπτου αφού οι υπογραφές θα «πέσουν» την Παρασκευή, θα δούμε τη δημοσιογράφο από τον ερχόμενο Γενάρη στη συχνότητα του ΣΚΑΙ και στο τιμόνι του Survivor Πανόραμα.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι δεν αποκλείεται η Μπάγια να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της, ώστε να υπηρετήσει τον νέο, ψυχαγωγικό της ρόλο…