Ηλίας Βρεττός: «Έφτασα να είμαι αγκαλιά με τον θάνατο»
Νέα

Ηλίας Βρεττός: «Έφτασα να είμαι αγκαλιά με τον θάνατο»

Ηλίας Βρεττός: «Έφτασα να είμαι αγκαλιά με τον θάνατο»

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, και μίλησε για το ατύχημα που είχε και δεν δίστασε να κάνει πιπεράτες αποκαλύψεις στο εξομολογητήριο του παρουσιαστή.

«Έκανα ένα βίαιο ξεκαθάρισμα»

«Ήρθε η ώρα που είπα: ‘Ηλία, θα ζήσεις έτσι όπως θέλεις εσύ να ζήσεις’» ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός και τόνισε πως έφτασε να είναι αγκαλιά με τον θάνατο. Ο ίδιος, μάλιστα, σημείωσε: «Με έναν βίαιο τρόπο, από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκα να παλεύω για τη ζωή μου». Στη συνέχεια, δήλωσε πως είχε την αγάπη του κόσμου, αλλά -όπως σημείωσε- δεν είχε ίσως υποστήριξη από ανθρώπους που περίμενε να είχε, αλλά ύστερα εξήγησε ότι δικαιολόγησε τη συμπεριφορά τους.

«Έχω καεί από τα ερωτικά μου κατά καιρούς»

Ο Ηλίας Βρεττός, όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είπε ότι είναι πολύ καλά αυτό το διάστημα και σημείωσε με νόημα: «Έχω καεί από τα ερωτικά μου κατά καιρούς. Πολλές φορές τα ερωτικά μου πήραν μεγάλη διάσταση από τη δουλειά μου, δεν είμαι διατεθειμένος να μου ξανασυμβεί». Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Πολλές κοπέλες που δεν είχαν σχέση με τον χώρο μου, βρέθηκαν δίπλα μου και όταν αυτό βγήκε στη δημοσιότητα, άλλαξαν, ψωνίστηκαν». Επίσης, ανέφερε ότι η δημοσιότητα έχει καταστρέψει σχέσεις του και τόνισε ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

«Οι γυναίκες δεν κάνουν στιγμιαία λάθη»

Ο Ηλίας Βρεττός είπε ότι έχει βγάλει φωτογραφία του γυμνού σώματός του, δήλωσε ότι έχει ανακαλύψει ότι κάποια σύντροφός του τον έχει απαντήσει λέγοντας: «Αν προσβάλλεις έναν άνθρωπο που είναι καιρό στη ζωή σου, είναι σαν να προσβάλλεις την επιλογή σου. Αν μια γυναίκα φτάσει στο σημείο να δώσει το κορμί της αλλού, έχει δώσει και την ψυχή της αλλού. Οι γυναίκες δεν κάνουν στιγμιαία λάθη, οι άνδρες ναι γιατί είμαστε βλάκες». Επίσης, απάντησε πως ότι θεωρεί τη Δούκισσα Νομικού ως την ομορφότερη γυναίκα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Ο τραγουδιστής περιέγραψε ένα ιδιαίτερο περιστατικό που προκάλεσε αμηχανία σε εκείνον και κάποια σύντροφό του, όταν έκαναν σεξ στο αυτοκίνητο, στο Καβούρι, καθώς έπεσαν θύματα ηδονοβλεψία που φορούσε μάσκα. Ο Ηλίας Βρεττός, ακόμη, δήλωσε ότι έχει συνευρεθεί  με τρεις γυναίκες σε 24 ώρες. Όταν, δε, του τέθηκε η επιλογή μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού, της Ευαγγελίας Αραβανή και της Μαρίας-Λουίζας Βούρου, εκείνος απάντησε: «Καμία», εξηγώντας το γιατί. Φυσικά, η… αγιοσύνη του, ύστερα από τόσες αποκαλύψεις, έφτασε στο 100%.