Η θανάσιμη παγίδα του Ορφέα στη Χριστίνα, η ανάκριση του Αντρέα και η κρυψώνα του Βογιατζή
Νέα

Η θανάσιμη παγίδα του Ορφέα στη Χριστίνα, η ανάκριση του Αντρέα και η κρυψώνα του Βογιατζή

Η θανάσιμη παγίδα του Ορφέα στη Χριστίνα, η ανάκριση του Αντρέα και η κρυψώνα του Βογιατζή

Σειρών συνέχεια και σήμερα Πέμπτη, 9 Μαΐου! Καταιγιστικές εξελίξεις σε όλα τα επεισόδια! Τι θα γίνει παρακάτω;

“Γυναίκα χωρίς όνομα”

Ενώ όλοι περιμένουν να συνέλθει η Μαρίνα, η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη της επίθεσης εναντίον της, ελπίζοντας πως θα μάθουν ποιος σχεδίασε την επίθεση.

Ο αστυνόμος ανακρίνει τον Αντρέα προσπαθώντας να μάθει για την πιθανή εμπλοκή της Κάτιας, αλλά αυτός αποφεύγει να πει την αλήθεια.

Ο Μιχάλης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της Μαρίνας, ελπίζοντας σε ένα σημάδι βελτίωσης.

Η Ρία βλέπει κρυφά τον Δημήτρη να προσεγγίζει ερωτικά την Σοφία και αποφασίζει να μάθει την αλήθεια. Ο Κωστής έρχεται όλο και πιο κοντά στην Μελίτη, ενώ την ίδια στιγμή η κατάσταση της Μαρίνας χειροτερεύει.

“Η επιστροφή”

Ο Παύλος και ο Χρήστος καταφέρνουν ν’ αποσπάσουν απ’ τον συνεργάτη του Βογιατζή, μια σημαντική πληροφορία, ενώ παράλληλα ο Ζερβός μαθαίνει απ’ τον ίδιο τον Βογιατζή την αλήθεια για την Άννα.

Ο Ορέστης συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τις δυσκολίες που περνάει ο γάμος της Έλενας και προσπαθεί να την προσεγγίσει, ενώ η πρώτη μέρα φυσικοθεραπείας του Χάρη, δεν ξεκινάει καλά.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος καλεί την Αθηνά, με σκοπό, να μάθει αν είναι αλήθεια αυτά που κατηγορεί τον Πέτρο. Θα καταφέρει η Αθηνά να τον παρασύρει στα ψέματα της;

Κι ενώ ο Πέτρος προσπαθεί να βρει την κρυψώνα του Βογιατζή, ο Γιάνναρης θα πάρει μια πολύ σημαντική πληροφορία απ’ τον Ζερβό που αλλάζει τα δεδομένα…

“Μην ψαρώνεις”

Η σύλληψη της Στέλλας θα έχει τελικά ευεργετικά αποτελέσματα γι’ αυτήν σε σχέση με τον Μανώλη, αλλά καταστροφικά για τις οικογένειες Αραποστάθη και Αγραφιώτη.

Γιατί, μπορεί η Στέλλα να ήρθε πιο κοντά στον Μανώλη μετά την περιπέτειά της, η Σάντυ και τα κορίτσια της, όμως, μπορεί να φύγουν πολύ μακριά!

Ο Διονύσης μετά από την εξαφάνιση της Σόνιας, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα και καλεί όλες τις γυναίκες να ψηφίσουν αν θα παραμείνουν στο Κερατσίνι μέχρι να αγοράσουν νέο σπίτι ή αν θα φύγουν αμέσως.

Τι θα αποφασίσουν η Σάντυ, η Τάνια, η Έρρικα, η Σόνια και η Νενέλα; Θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που δείχνουν μετακόμιση ή θα γίνει τελικά η μεγάλη ανατροπή;

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η Βέλη αποφασίζει να κάνει το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα ως τώρα στη σχέση της με τον Άγγελο… να του γνωρίσει το σόι της.

Η Καίτη αρχίζει να μένει κάποια βράδια μαζί με τον Ηλία και να διεκδικεί περισσότερο χώρο στο σπίτι…

Η Βούλα κοροϊδεύει τον Μηνά που πιστεύει ότι θ’ ακούσει κάτι καλό επειδή βουίζει το αυτί του, λέγοντάς του ότι είναι πιθανότερο να κουφαίνεται. Αλλά, είναι από εκείνες τις φορές, που το δίκιο, είναι όλο του Μηνά…

Η Σοφία έχει διαγώνισμα στη Χημεία και η Ξένια ανησυχεί ότι δεν θα τα πάει καλά γιατί δεν διάβασε. Ο Μπάμπης, όμως, πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Όταν όμως η Σοφία κάνει την έκπληξη…

“Το Τατουάζ” (διπλό επεισόδιο)

Ο Αλέξανδρος βρίσκει το πτώμα του Φίλιππου στο γραφείο και το σοκ είναι μεγάλο. Όταν έρχεται η αστυνομία, ο Αλέξανδρος τους πληροφορεί για τις απειλές του Ορφέα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου. Κανείς πια δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου.

Στο μεταξύ, ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να ξεπεράσουν όλα αυτά που τους χωρίζουν κι ενώ το πάθος ανάμεσά τους παραμένει ακόμα ζωντανό, ξέρουν και οι δύο ότι η σχέση τους είναι αδιέξοδη.

Ο Παύλος συνεχίζει να συνωμοτεί με τον Θεοχάρη και στήνει διάφορες «παγίδες» στην Μάρθα προκειμένου να της τραβήξει την προσοχή. Η δήθεν επικοινωνία του Παύλου με την «Τζέσικα» μέσω facebook θα πέσει στην αντίληψη της Μάρθας και θα την ταράξει πολύ.

Στα Μετέωρα, η Όλγα ψάχνει το κινητό του Στέφανου και ανακαλύπτει τις συνομιλίες του με τη Νικόλ κι αυτό θα σταθεί αφορμή για μια ακόμα σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Το αθώο ψέμα του Στέφανου τροφοδοτεί για μια ακόμη φορά τη ζήλεια της Όλγας που δεν λέει να ηρεμήσει. Η Μαργκώ δίνει κι επίσημα το όνομα του Νικόλα στο Συμβούλιο και τους προτρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου.

Η Ελένη απαρηγόρητη, αλλά και τρομοκρατημένη, καθώς ο Παύλος λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ορφέα που λέει πως θα έρθει και η δική τους η σειρά.

Η Τατιάνα δένεται όλο και πιο πολύ με τον Τόνυ, αγνοώντας ότι ο Σέκερης παρακολουθεί το κινητό της. Η Αμαλία ξεκινά συνεδρίες με τη Μίνα.

Η Αθηνά πάει στην Αίγινα για να συμπαρασταθεί στην Άννα και την Ελένη, και προειδοποιεί τον Αλέξανδρο πως κινδυνεύουν όλοι. Ο Ορφέας στήνει θανάσιμη παγίδα στη Χριστίνα.