Η Στέλλα Μιζεράκη στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”: Η πλήρης επιβεβαίωση του Znews
Νέα

Η Στέλλα Μιζεράκη στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”: Η πλήρης επιβεβαίωση του Znews

Η Στέλλα Μιζεράκη στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”: Η πλήρης επιβεβαίωση του Znews

Όπως πρώτοι είχατε διαβάζει στο Znews, η Στέλλα Μιζεράκη θα παίξει στην ταινία “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα”.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε πλήρως μιας και οι κάμερες των πρωινών εκπομπών μπήκαν σήμερα στα γυρίσματα της ταινίας. Μεταξύ αυτών και το “Ευτυχείτε” που πήρε συνέντευξη από πολλούς συντελεστές.

Η νικήτρια του Power of Love απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να είναι η παρουσιάστρια του νέου κύκλου του My Style Rocks. Η Στέλλα δεν αρνήθηκε τίποτα! Επίσης δήλωσε πως θα ήθελε να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων μιας και όπως μας είχε πει κάνει μαθήματα.

Στην ταινία θα παίξει, όμως και η Ειρήνη Στεργιανού από το GNTM, η οποία δήλωσε πως το κοντό μαλλί της την έκανε δημοφιλή.

Πρωταγωνιστές στην ταινία θα είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Ελένη Φιλίνη.

Οι δηλώσεις της Στέλλας έφεραν αναστάτωση!

Η δήλωση της Στέλλας πως θέλει να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή ή και κεντρικό δελτίο ειδήσεων έφεραν “έκρηξη” στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Άρη Καβατζίκη.

“Δεν γίνεται η Μιζεράκη να κάνει δελτίο ειδήσεων, επειδή πήγε στο Power of Love, ημίγυμνη με 2 κιλά μαλλί και φακούς επαφής” είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία πρόσθεσε πως αυτή η δήλωση την προσβάλει ως δημοσιογράφο.

“Με την ίδια αφέλεια που μας φτύνει στη μούρη η κ. Μιζεράκη, το ίδιο κάνει η τηλεόραση και τα κανάλια. Είμαι γελοίος που κάνω αυτή τη δουλεία και να λέει η Μιζεράκη ότι θέλει να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων” είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν πιο ήρεμοι και θεώρησαν πως δεν πρέπει να δέχεται “πυρά” η Στέλλα Μιζεράκη.