Η Όλγα τρακάρει μεθυσμένη και η Έλλη ζητά από την Κάτια η Μαρίνα να μην βρει ποτέ το παιδί της
Νέα

Η Όλγα τρακάρει μεθυσμένη και η Έλλη ζητά από την Κάτια η Μαρίνα να μην βρει ποτέ το παιδί της

Η Όλγα τρακάρει μεθυσμένη και η Έλλη ζητά από την Κάτια η Μαρίνα να μην βρει ποτέ το παιδί της

Εξελίξεις στα σημερινά επεισόδια, με την Έλλη να τάσσεται στο πλευρό της Κάτιας στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», την Έλενα να ζητά όπλο από τον Ζερβό στην «Επιστροφή» και την Όλγα να έχει τροχαίο στο «Τατουάζ».

“Γυναίκα χωρίς όνομα”

Η Έλλη κατηγορεί ευθέως τον Κωστή πως είχε ανάμειξη στην απαγωγή της και ο Κωστής πανικόβλητος  λέει στη Μαρίνα πως ίσως πρέπει να φύγει, αλλιώς η Έλλη θα τον δώσει στην αστυνομία. Η Έλλη κατηγορεί την Κάτια ότι σκέφτηκε τον εαυτό της, γι’ αυτό ενώ ήξερε δεν έδωσε τον Κωστή στην αστυνομία.

Η Κάτια στην προσπάθειά της να την πείσει πως νοιάζεται γι’ αυτήν της λέει πως θα κάνει ό,τι της ζητήσει και εκείνη, ζητάει σαν χάρη, να μην βρουν ο Κωστής και η Μαρίνα ποτέ το παιδί τους.

Ο Μιχάλης αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά, βλέποντας και την περίεργη συμπεριφορά της Μαρίνας που την βαραίνει το θέμα της εμπλοκής της στην απαγωγή της Έλλης.

“Έλα στη θέση μου”

Η Φαίη σε συνεργασία με τη Λατάνια προσπαθεί να διαταράξει τη σχέση του Βλάση και της Μίκας, λίγο πριν το δικαστήριο για την επιμέλεια.

Ρενάτα και Αχιλλέας ανησυχούν μήπως η Φαίη τους έχει πάρει χαμπάρι και η Ρενάτα δίνει εντολή στον Αχιλλέα να ξηλώσει όλο το υλικό παρακολούθησης από το σπίτι του Αντρέα.

Ο Μίμης και η Ισμήνη περνούν την πρώτη νύχτα της συγκατοίκησης μαζί, με όχι τόσο μεγάλη επιτυχία, την ίδια στιγμή που ο Λεωνίδας και η Φλωρέτα «υποφέρουν» από τη συγκατοίκηση τους με το Θοδωρή.

Ο Ζούβας δέχεται πιέσεις από τους αποθηκάριους και την Βάνα, να δεχτεί να δει το χαμένο του παιδί, αλλά εκείνος αρνείται. Μέχρι που μια πρόσκληση φτάνει στην πόρτα της έπαυλης και το μαθαίνει η Σύλβια.

“Η επιστροφή”

Ο Πέτρος στήνει μια παγίδα στον Ορέστη για να ελέγξει τις αντιδράσεις του, ενώ η Έλενα ακόμα σοκαρισμένη με την αποκάλυψη για το δηλητήριο μοιάζει να μην μπορεί να το διαχειριστεί.

Ο Ζερβός από την άλλη ενώ πιστεύει πως το όπλο που του ζήτησε δεν προορίζεται μόνο για άμυνα, είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει!

Ο Νίκος επίμονα ζητάει από τον Χάρη να μιλήσουν για τη Λίλα, ενώ ο Στέφανος κερδίζει έδαφος με τη Δανάη που παραδέχεται πια πως ο χωρισμός της με τον Παύλο είναι οριστικός.

Οι κρυφές σκέψεις της Άννας προβληματίζουν την Ευγενία ωστόσο η Βίκυ θεωρεί ότι η κόρη της πάει καλύτερα. Ο Νικήτας αρχίζει τον πόλεμο στον Ορέστη. Ανοίγει την υπόθεση των ακατάλληλων φυτοφαρμάκων που θα στείλει τον πρώην γαμπρό του στη φυλακή

“Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”

Η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) καταφτάνει στον Πύργο και η Καίτη με τον Ηλία φοβούνται ότι θα καταλάβει τα πάντα για την εγκυμοσύνη. Όμως η Ελπινίκη έρχεται με σκοπό να παντρέψει την Καίτη… με τον ξάδερφο του Ηλία!

Ο Άγγελος θα φύγει για ένα διήμερο επαγγελματικό ταξίδι και η Βέλη δεν φαίνεται να έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Μέχρι που της ανακοινώνει ότι τελικά δεν θα πάει μόνος…

Η Σοφία βρίσκει ένα ερωτικό γράμμα του Μπάμπη από μια γυναίκα και ανησυχεί ότι ο πατέρας της έχει σχέση με άλλη. Από την άλλη η Ξένια και ο Μπάμπης, έτσι που την βλέπουν περίεργα, ανησυχούν πως τους κρύβει αυτή κάποιο μυστικό…

Ο Μηνάς έχει ανεξήγητα νεύρα σε σημείο να γίνεται αγενής, πράγμα που δεν το συνηθίζει. Η Βούλα έχει θορυβηθεί μήπως κρύβεται καμιά ύπουλη ασθένεια πίσω από όλα αυτά. Αλλά πόσο έξω πέφτει…!

“Μην ψαρώνεις”

Η Σάντυ ξαναπάει στη μάντρα του Ζαγανιάρη, αυτή τη φορά για να αγοράσει ένα βαν για το νέο της ξεκίνημα. Ο Ζαγανιάρης, όμως, θα παρεξηγήσει τις προθέσεις της… Η Ρόζα και ο Λεωνίδας μαθαίνουν ότι η Τάνια θα συγκατοικήσει με τον Κωνσταντίνο και απογοητεύονται κι οι δύο.

Ο Κάρολος ξεσηκώνει τους συμμαθητές του για κατάληψη και χρειάζεται μία μόνο ψήφο για να περάσει την πρότασή του. Θα του τη δώσει άραγε η Έρρικα; Ο Μανώλης ενθουσιασμένος με την επιχειρηματική κίνηση της Σάντυ, προθυμοποιείται να τη βοηθήσει όπως πάντα και της προτείνει να βάψουν το βανάκι που πήρε.

Η Σάντυ τον ευχαριστεί και αποφασίζουν να γιορτάσουν τη νέα της αρχή με ένα μπουκάλι κρασί στην ταράτσα. Ανεβαίνουν στα κρυφά, όμως σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι τους…

“Το Τατουάζ”

Η πιθανότητα κάποιας γυναικολογικής επιπλοκής της Άννας τρομάζει τον Αλέξανδρο πολύ  και αμέσως γίνεται προστατευτικός μαζί της.

Η Αθηνά, αφού έχει ακούσει την Ειρήνη και τους πονηρούς σκοπούς της, την αναγκάζει να κάνει στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά τον Σέκερη! Ο Σέκερης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Αμαλία και τρέχει κοντά της.

Εν τω μεταξύ ο Σωκράτης συνεχίζει την έρευνα και ανακαλύπτει νέα πράγματα για τον Ορφέα. Η αστυνομία κάνει έφοδο στα σπίτια στελεχών της παιδικής πορνογραφίας και ανταλλάσσει πυρά με τους κακοποιούς.

Αθηνά με τον Νικόλα ερευνούν την υπόθεση του Τόνυ μαζί και φτάνουν πιο κοντά στην αλήθεια.

Παράλληλα, η Όλγα οδηγεί μεθυσμένη, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τρακάρει! Η Όλγα, μες στο μεθύσι της, κάνει κάτι ασυγχώρητο για άλλη μία φορά.

Ο Χάρης πολιορκεί την Αφροδίτη κι άθελά του αρχίζει να την ερωτεύεται πραγματικά.